2777
2789
عنوان

مشکل واریکوسل

518 بازدید | 19 پست

خانما امروز دکتر گف شوهرم مشکل شدید وادیکوسل داره و باس عمل شه... پرسیدم دوران نقاهت نداره چون میخوایم باردار شیم گف خودش درد نداشته باشه واس باردارس هیچ مشکلی نیس کسی تجربه ایی نداره ؟؟؟

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعداز عمل یکم درد طبیعیه بعداز یک هفته هم خوب میشه ولی ممکنه باز تو رابطه چون تازه جراحی کرده یکم درد داشته باشه یکم فاصله بندازی بهتر بشه اقدام میکنی و انشالله باردار هم میشی

کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن....

شوهر منم بوده 

البته دوران مجردی بوده 

ولی میگفت یکماه بعد عمل دوباره آزمایش دادم و دکتر دید و گفت خوبه دیگه مشکلی نیست و هرکاری که بخوای میتونی انجام بدی 

قرص و داروهم نداده 

فقط ۶ماه یکبار آزمایش اسپرم میده

من شوهرم واریکوسل گرید دو و سه داشت  عمل کرد و عملش خیلی راحت بود چند روز بعد رفتیم مسافرت ، دکتر شوهر منم خیلی خوب بودو الان ایران نیست  و گفت بعد از عمل میتونی اقدام کنی ولی تا سه ماه طول میکشه تا قدرت باروریش به حداکثر نسبی برسه، منم سه ماه بعد حامله شدم   بعد از عمل هم ویتامین ای و یه قرص دیگه داد که یادم نیست تا ۳ ماه   

خب عمل کنه خووب بشه بعده ۳ یا ۴ ماه نزدیکیتو شروع کن

اوه چرا اقد دیررر

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
من شوهرم واریکوسل گرید دو و سه داشت  عمل کرد و عملش خیلی راحت بود چند روز بعد رفتیم مسافرت ، دک ...

دکترمون گفته مشکل اسپرم نداره ینی با این آزمایش باردار میشم ولی گف باس عمل کنی 

واسه نزدیکی هم همون اوایل بعد از عمل مشکل نداشت شوهرم    

خخخخخ .... منظورم زود خوب میشه ؟؟

شوهر منم بوده  البته دوران مجردی بوده  ولی میگفت یکماه بعد عمل دوباره آزمایش دادم و دکتر ...

آهااان مررسی گلم 

بعداز عمل یکم درد طبیعیه بعداز یک هفته هم خوب میشه ولی ممکنه باز تو رابطه چون تازه جراحی کرده یکم در ...

آهان ... باش گلم مرسی