2777
2789

من دست به قلم و انشام خوب نیس از قبل تایپ کردم تند تند میزارم براتون شاید  مشکلی یکی از شماها یا اطرافیانتون باشه وجدانا اطلاع رسانی کنید اینا تجر به های شخصیه خودمه 

از ابتلا تا درمان 

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پر بازدید بشه لدفن همه بیاین محض اطلاع رسانی

زگیل تناسلی و یا HPV

یه بیماریه مربوط به ناحیه تناسلی

عامل به وجود اورنده زگیل ویروس پاپیلومای انسانی هست

این بیماری تاریخچه خاصی نداره

ولی خب به نظر میاد عامل به وجود اورنده اش انسانی باشه یعنی ساخته دست انسانه و خب در ازمایشگاه ساخته شده

اینکه زگیل از قدیم الایام بوده رو منکر نمیشم ابدا

ولی چرا در ناحیه تناسلی بوجود بیاد چرا انقددددر مقاوم به هر قرص و دارویی هستش چرا اکثر پزشکا معتقدن درمان نداره باید کرایو بشه یا لیزر

یا اکثر دکترا واکسنشو تجویز میکنن

من خودم مبتلا به این بیماری شدم این بیماری از طریق حوله مشترک اپیلاسیون تیغ الوده و رابطه جنسی قابل انتقاله

اینطور نیس که هر کس زگیل داره بی بند و بار جنسیه و یا خیانت کرده نه متاسفانه اینارو برای ما کسی توضیح نداده تا میگن زگیل تناسلی ذهنا میره سمت خیانت و رابطه جنسی متعدد

اینطور نیست

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

اگر قصدت کمک باشه سریع پستا رو میذاری

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....

یه توضیح راجب بیماری دادم و الان یه توضیح راجب درمان این بیماری اول از همه اگه تو نت سرچ کنین نوشته سرطان دهانه رحم میاره و سرطان پروستات و سرطان مقعد و ... و... و......

خب شما برو سرچ کن پوسیدگی دندان عکساشو ببین یعنی هرررر چیزی که تو نت سرچ بشه بدترین حالت ممکنشو میاره براتون

تو نت نوشته درمان قطعی نداره چرا ؟؟؟

خدای حکیم و عالم بدن مارو جوری افریده که هر بیماری دقت کنین هر بیماری وارد بدن ما میشه سیستم دفاعی بدن شروع میکنن به مقابله با اون بیماری حالا با هر نوعی با هر روشی

هر کدوم از طرفین قوی تر باشه و بیشتر موفقیت با اونه اگه بیماری قوی تر باشه بیماری غلبه میکنه و اگه سیستم ایمنی بدن قوی تر باشه اون غلبه میکنه

من پیش هر پزشکی رفتم کسی حرفی از سیستم ایمنی نزد روال بیماری رو توضیح نداد همه گفتن بیا لیزر کن بیا کرایو کن

خب من چند دوره با هزینه های گزاف کرایو و لیزر کردم اما یکی بود شد سه تا و هر دفعه تا حدود دو هفته ضایعه نداشتم بعد ضایعه بر میگشت بزرگ تر میشد

من کلا زندگیم مختل شده بود بچه ها

ینی شب و روز گریه اینه بدست زگیل هارو نگاه میکردم کلی تحقیق و کلی مقاله و کلی کامنت خوندن حاصلش شد این نوشته ها شاااید یکی مبتلا به این درده

یکی دغدغه اش همین درده یکی دنبال درمانشه یکی کلی هزینه کرده ولی درمان نشده این تاپیک طبق تجربه خودمه من نه ادعا دانشمندی دارم نه کسایی که مخالف هستن و ریپلای میکنم دلم میخواد بخونین و استفاده کنین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2372175/بیایید-برای-حاجت-رواییتون-صلوات-بفرستم

خدا جونم واسه داده و ندادت شکر😍نینی سایتی ها میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات از ته دل بفرستید برام.اگه فرستادید بگید منم به نیت شما ۲ تا بفرستم🤗🤗

من تو همین مدت که تحقیق میکردمو اینا رفتم بیمارستان قائم مشهد

رفتم درمانگاه زنان پیش دکتر معروفی که اسمشو نمیارم ایشون با یه گروه از دانشجوها کمیسیون پزشکی تشکیل داد گفت زگیل تناسلیه این برو فرش خونتو بفروش پول جووور کن ولی حتما حتما سه دوز واکسن گارداسیل رو بزن

منم جو گیر و خلاصه ترسو سرررریع رفتم ۳۲۰ تومن پول دادم واکسنو گرفتم و تزریق کردم دو دوز دیگه باید میزدم که خدارو هزاااار مرتبه شکر که نزدم

بعده واکسنم این زگیلا مهمون من بود من هر روز تو نت میخوندم و تحقیق و فلان نت یه فایده داشت اطلاعاتم کلی رشد کرد در مورد این بیماری یه ضررم داشت از این بیماری برا خودم یه غول ساختم یه غول بی شاخ و دم

و بی درمان

بعده یه مدت فهمیدم یه وبلاگ هست

انجمن hpvایران

تو این انجمن همممه زگیل تناسلی داشتن جالب بود اینهمه ادم درگیر این بیماری و اطلاع رسانی به مردم صفر

ملت ما همه از ایدز واهمه دارن این بیماری هم از ایدز فراگیر تره بخدا

خلاصه اونجا چرخیدم و چرخیدم اونموقع تو تل گروه داشتن الان گروه حذف شده ولی کانالش هست هنوز

تو کانال وییس یه خانومی بود تجربه اش از درمان بیماری بود

من به حرفای اون خانوم گوش کردم و خوب شدم 😁😁😁

من تو همین مدت که تحقیق میکردمو اینا رفتم بیمارستان قائم مشهد رفتم درمانگاه زنان پیش دکتر معروفی که ...

الهی شکر خوب شدی

خدایا نگهدار پسرم باش.خودت میدونی پسرم جواب تمام سختیهام توی زندگیم هست.خدایا دوستت دارم

به همین راحتی به همین شیرینی اون زگیل های زشت و بی ریخت رفت و دیگه نیومد

من حامله شدم یه حاملگیه سالم الانم یه دختر ناز ۵ ماهه ی شیرین دارم

حالا حرفای اون خانوم

ایشونم مثه من چندین بار لیزر و کرایو کرده بودن

اما بازم زگیل هاشون برگشته بود تا اینکه یکی از اقوامشون از اروپا که اتفاقا پزشک بوده میاد ایران این خانوم مجردم بودن با اون شخص بیماری رو با هزار استرس در میون میذارن و از ترسشون از ابتلا به سرطان میگن

و در کماااال تعجب مورد تمسخر اون پزشک قرار میگیرن

اون پزشک به خانوم میگه این بیماری در اروپا به چشم یه سرماخوردگی بهش نگاه میشه و اصصصلا انقد وحشتناک نیست و با یه رژیم کاملا قابل درمانه

حالا اون رژیم جادویی که زگیل تناسلی و حتی ایدز رو میشه درمان کرد باهاش

🛑🛑 تا ۲۷ روز این رژیم باید رعایت بشه.

🚫🚫تا ۲۷ روز شما لب به هییییچ فراورده ی حیوانی نباید بزنین گوشت مرغ ماهی تخم مرغ لبنیات پنیر کره و روغن حیوانی هممممه چیز تعطیل

🚫🚫🚫هر نوع دود قلیان سیگار و الکل ممنوع ممنوووووع کاملا ممنوع قلیان خوراکه این جور توده های پوستیه

🚫هر روز روزی دو بار عسل مرغوب تهیه کنید و لیمو ترش تازه تو یک لیوان اب جوش عسل و حل کنید لیمو ترشو بشورید و با پوست رنده کنید و پچلونید تو لیوان اب جوش عسل و بخورید روزی دوبار از این نوشیدنی بخورید

🚫روزی دو حبه سیر خااام رو تیکه تیکه کنید و یا اگه میتونید درسته مثه قرص بخورید با اب از بوی بدش هم نترسید به درمان شدنتون می ارزه

🚫چای سیاه حذف بشه و چای سبز جایگزین بشه

❌✖❌✖❌✖لازم بذکره این تنها رژیم اون خانوم نیس تجربیات خودمم هست