2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

96 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من سینه هام خیلی‌کوچیکن😑

امروز رفتم دستگاه بزرگ کنندشو گرفتم بنظرتون جواب‌میده؟؟

واقعا بخاطر کوچیکیش دارم اذییت مبشم

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وا شوهر نداری مگه رفتی کلی پول دستگاه دادی چرا؟؟؟😅😅😅

دارم بچه هم دارم،آما آما

.....

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن

بچه توشیرندادی چون شیردادن باعث بزرگ شدن سینه میشه

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
دستگاه واکیوم خریدی؟ فکر نمی کنی می تونه به بافت های اسفنجی سینه ات می تونه اسیب بزنه.

سرچ که میکردم‌میگفت اسیب نمیزنه نمیدونم حالا،فقط مبخوام بزرگ شه😐

بچه توشیرندادی چون شیردادن باعث بزرگ شدن سینه میشه

نه لامصب نوکم نداشت که شیر بدم تا سه ماه دوشیدم بعدش دیگه زخم و خون شد بیخیال شدم

منم ندادم چون سزارینی بودم شیرخیلی کم بودشیرخشکی شد

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
منم ندادم چون سزارینی بودم شیرخیلی کم بودشیرخشکی شد

برامن اصلا نوک نداره