2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم از سایت کیم کالا روغن اصل خریدم اینم شماره هاشونه 09120750932-09120132883-02186081142- محصولاتشون اصل روغن ارگان خریدم برای براق کردن موهام و روغن مورچه خریدم برای رشد مو های ابروم و روغن شترمرغ برای ناراحتی های پوستی بهترین روغن های اصل بابهترین قیمت مشاوران انلاین و پاسخگو هم دارن

خواص روغن نارگیل بسیار زیاد هست؛ ولی یکی از موارد کاربرد آن، شیر پاک کن طبیعی برای پوست های حساس می باشد:
روغن نارگیـل به خوبی مواد آرایشی را بدون آسیب به پوست پاک می کند و باعث هیدراته شدن (تامین آب و رطوبت) پوست می شود. افرادی که پوست چرب دارند اگر بعد از یک بار زدن دچار جوش نشدند، می توانند با خیال راحت از این روغن استفاده کنند.

روش استفاده : پوست را با آب ولرم خیس کنید. سپس به اندازه یک فندق، روغن نارگیـل را با حرکات دایره ای روی پوست خود بمالید. بعد با یک پنبه و یا در صورت لزوم آب، روغن باقیمانده را پاک کنید.

برای موعالیه خصوصا روغن نارگیل اصل که جامده وسفید رنگ وتوماسکهایی که واسه صورت هستش استفاده میشه بنظ ...

سلام روغن نارگیل برای بدن هم خوبه ؟

بعد تو یه تاپیک گفته بودین از ماسک های طبیعی برا پوست استفاده میکنید چه ماسکهایی هستن ؟

سلام گلم درمانم رو با خانم دکتر عباسی انجام دادم خیلیی راضی بودم تازه پیلینگ هالیوودی هم برام انجام داد کامل جای جوش هام رفت خواستی باهاشون مشاوره پوستی بگیری بگو شمارشو بفرستم برات 😇