2777
2789
عنوان

غده در سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 29796 بازدید | 62 پست
نگران نباش  منم داشتم و دارم ،يكيش و عمل كردم و دراوردن اون يكي هنوز به خد عمل نرسيده چيزي ني ...

برای شما فیبرو ادنوما بود؟ 

اندازه ش چقدر بود؟

منم دارم ولی نرفتم عمل 

خطر داره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اگه زیر دستت داره تکون میخوره احتمالا فیبرو ادنوم.منم دارم.اون توپ توپای تو سینه خخخ کیسته...ک ...

مال من اینجوری تکون میخوره که خیلی زیر دستم نمیتونم نگهش دارم انگار هی لیز میخوره یا گم میشهه.. وقتی هم حالت خوابیده دارم حسش میکنم نشسته یا وایستاده به سختی... بعد فیبروادنوم برای تشخیص نمونه برداری میخواد؟

😭 دارم از ترس سکته میکنم 

مال من اینجوری تکون میخوره که خیلی زیر دستم نمیتونم نگهش دارم انگار هی لیز میخوره یا گم میشهه.. وقتی ...

نه عزیزم چراح عمومی خودش راحت تشخیص میده.....بدون نمونه و اینا....بهت سونو میده شش ماه بعدش هم باید بری اگههه بزرگتر شد باید برداری اگه نه که اصولا بزرگتر نمیشه نه...نیازی نیس.

نه عزیزم چراح عمومی خودش راحت تشخیص میده.....بدون نمونه و اینا....بهت سونو میده شش ماه بعدش هم باید ...

جراح عمومی با جراح پستان فرق داره،؟

صرفا نظرم رو میگم.اعلان ها رو هم نخونده حذف میکنم.مهربون باشیم☺
نگران نباش  منم داشتم و دارم ،يكيش و عمل كردم و دراوردن اون يكي هنوز به خد عمل نرسيده چيزي ني ...

عملش چطوربود ؟دردناک بود و دوران نقاهت داشت؟غده شما بزرگ شده بود؟اخه من یه غده دارم بزرگه تقریبا اندازه یه گردو حس میکنم دکترم گفته درش بیار من از عمل میترسم

وزن شروع 

عزیزم منم چند روز پیش بهم گفتن یه غذه تو سینه هست خیلی ترسیدم مردم تا سونو گرفتم از سینه خدا رو شکر چیزی نبود فقط کیست بود ایشالله چیزی نیست تلقین نکن بیخیال باش

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  )