2777
2789
عنوان

اقایونی که واردسایت میشن و رفتارای دیگران با این اقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 220 پست
😏😏😏برو هرکاری دلت میخواد بکن مردی که تو نی نی سایت 24 ساعته پلاس باشه به من ربطی نداره ولی اوضاع ...

کلا بما نمیخوری

دراین حدی ک همجنست گفته،،،،

تو یه تاپیکی کامنت یه خانمی رو دیدم گفته بود دهه هفتادیا سایت رو مسخره کردن همش از مادر شوهر و خواهر شوهرشون میگن😐منم گفتم نه خیر سن بالاهام بودن که همچین تاپیکی زدن بعد برگشت گفت شما دهه هفتادیا به یه آدمایی شوهر کردین که بزاری دم در آشغالی نمیبره😐

شما به یه آدمایی شوهر کردین اسم خودشونم بلد نیستن بنویسن و هرگز شما رو اروپا مسافرت نمیبرن😐😐

فک کنم زن یه وزیر وزرایی چیزی بود

صداتون زدم ببیتم شما شوهراتونو بزارین دم در اشغالی نمیبره 😕اخه بسی به فکر فرو رفتم و به این نتیجه رسیدم که مال من شاید پرفکت نباسه ولی در حدی نیس بزارم دم در آشغالی نبره قطعا میبردش 😕😕شما چه طور

با این کارت به شخصیت بیماران دیگر توهین نکن

دایی خستس!

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

😏😏😏برو هرکاری دلت میخواد بکن مردی که تو نی نی سایت 24 ساعته پلاس باشه به من ربطی نداره ولی اوضاع ...

اگه لازم شد بگو شات مربوط به پیامها(بدون نام) از کاربرایی ک دارن این نظرات رو میخونن واست اینجا بزارم 

تا شخصیت و فرهنگت دستت بیاد،،،،

خوندی!!!

دمت رو تکون بده برو

دوزاری

واس من از فرهنگ صحبت نکنیا 

دایی خستس!
اگه لازم شد بگو شات مربوط به پیامها(بدون نام) از کاربرایی ک دارن این نظرات رو میخونن واست اینجا بزار ...

نگاه کن اولا دوزاری خواهر مادر خودته دوما برو هرکاری که از دستت بر میاد کوتاهی نکن مدیونی اگر بدون نام بزاری اتفاقا نامم ذکر کن فکر کردی تو و نظر چهار تا کاربر بیکار تر از خودت واسه من مهمه توهین نشه به همه کاربرا یه عده که عین خودتن شعلی نداری جز شات گرفتن از مردم و تاپیک زدن براشون فوقش چهار تا میان زیرش ایموجی خنده میزارن برات و میگن اره حق با دهه شصتیه چی فکر کردی دادگاه بین المللی لاهه اس قراره منم اعدام کنن یه ایمیل دیگه و یه شماره تلفن دیگه که این حرفا رو نداره😏

همیشه دبدمت وقتی تو تاپیکا تو بحث کم میاری میری تاپیکای طرفو شخم میزنی یه چیزی دراری منم تاپیکی نداشتم اینو زفتی کپی کردی اون خانم یه بیکار عین تو بوده داش میگف هفتادیا شوهراشون اینجورین اصلا نمیدونست من هفتادی ام اون تاپیکمم فان بود برو اسم کاربریتو عوض کن ابروی شصتیا رو کم تر ببر بعدشم اره راس میگی من در حد شما نیستم من مثل شما بیکار  بیمار و خاله زنک نبستم که مدام شات مردم رو تو سایت رنونه رو کنم من مثل شما نیستم بچپم تو سایت مردونه و مدام با مردا درگیر شم اینهمه حس کنکاش و شخم زدنتو جای اینکع تو نی نی سایت رو کنی تو دانشگاه رو میکردی الان یه پلیس قهار دایره جنایی بودی حالا برو شات هامو با ذکر نام تاپیک برن به پاشته پام😏من اشتباه میکنم تمام کاربرای خانمی که مدام باهات درگیری دارن چی اونام مشکل دارن

و دیگر هیچ...

اگه لازم شد بگو شات مربوط به پیامها(بدون نام) از کاربرایی ک دارن این نظرات رو میخونن واست اینجا بزار ...

واقعا خجالت نمیکشی با یه خانوم اینجور حرف میزنی؟ حیف و حیف صد حیف که اصلا اجازه میدن چندتا سیبیل کلفت بیان تو سایتی که اسمش نینی سایته.!!!!بعد بشینین هرجور دوس دارین رفتار کنین

نگاه کن اولا دوزاری خواهر مادر خودته دوما برو هرکاری که از دستت بر میاد کوتاهی نکن مدیونی اگر بدون ن ...

آخه من صدبار بهت نگفتم با اینجور کاربرا و این تاپیکا کاری نداشته باش😡 بیا بریم بخدا یه مشت مریض خاله زنک ریخته تو سایت اه اه. دو روز دیگه تاپیک بارداری و ویار هم میزنه😏😏 بیا بریم بابا

آخه من صدبار بهت نگفتم با اینجور کاربرا و این تاپیکا کاری نداشته باش😡 بیا بریم بخدا یه مشت مریض خال ...

24 ساعته پلاسه اینجا دیروز ریپلای کرده منو الان متوجه شدم تا اومدم ریپلایش کردم فوری خوند و ج داد😏حال متکلم از کلامش پیداس بریم خواهر

و دیگر هیچ...

فقط یه چیزی 😐 واقعا بیکاری تو سایت میچرخی تازه تعداد پستایی که گذاشتی نشون میده چقد این جو زنونه &n ...

ولش کن الان ازت شات میگیره بعد تاپیک میزنه برات مگه نمیدونی اونوقت خانم مونا تهرانی حکم اعدام و غصب اموالتو میده😂😏

و دیگر هیچ...

24 ساعته پلاسه اینجا دیروز ریپلای کرده منو الان متوجه شدم تا اومدم ریپلایش کردم فوری خوند و ج داد😏ح ...

اسکرین توهینش بفرست واسه نی نی یار 

چجوری تحمل می کنی اینجوری توهین می کنه

این هفته نمی دونم این کاربر چشه همه رو به روز درمیون می بننده به توهین