2789
عنوان

لاک ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 33 پست
نمیدونم والا از خرازیا بپرس حتمامیدونن

اصلا ب چشم خودمم نخورده...

میگم برو یه کارتون بخر بریز تو یه ظرف همونی ک میخوای میشه...اعصابش هرد بود چپ چپ نگا کرد رف😁😁😁

اصلا ب چشم خودمم نخورده... میگم برو یه کارتون بخر بریز تو یه ظرف همونی ک میخوای میشه...اعصابش هرد ب ...

😂😂😂😂😂😂😂بنده خدا

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخخخ...زده خراب کرده توش مونده....لاک بی رنگ از اون شیشه ای ها میخواد...هی چه کنم اخه

نمیدونم والا همون کاری که توگفتی بهترین راهکاره😁😀

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
😂😂😂😂😂😂😂بنده خدا

بخدا بری تو مغازه دم و دستگاهش رو ببینی خندت میگیره از این گوشی دکترا ک صدای قلب رو گوش میکنن داره...میگه عالیه برا صدا گیریه ماشین...

ما مثلا میرم لوازم ارایش فروشی من برا خودم خرید میکنم اون برا خودش😨

میگم اینا چیه برداشتی...اینا برا کاشت ناخن ایناس...از اونایی ک شبیه انبره...برا کاشت ناخن یا مدیکور استفاده میشه چه میدونم...میگه اینا ظریفن واسه کارایی ک انبر بزرگ رد نمیشه اینا کوچیک کاربرددارن ....اصلا هنگم با کاراش...

یا مثلا رفته بودپلاسکو وسایل بخرم دیدم کاردک پنیر و کره از اون کوچیکادستشون چوبیه کاردکشون پهنه برداشته میگم این چیه...میگه وقتی رو سینه ماشین چرم میکشم برا ریز کاری خوبه...😱

نمیدونم والا همون کاری که توگفتی بهترین راهکاره😁😀

جدی نگرف وگرنه اخرش همونی ک گفتم رو باید بکنه یا یه دور فرمون مفت بدوزه واسه طرف...

ولی شب میادمیگه درستش کردم یه چیزی میگه شاخ درمیاری...

بخدا بری تو مغازه دم و دستگاهش رو ببینی خندت میگیره از این گوشی دکترا ک صدای قلب رو گوش میکنن داره.. ...

وای خدا مردم ازخنده😂😂😂😂😂خیلی علاقه دارن به شغبشون وماشین....کارشون چیه؟

جدی نگرف وگرنه اخرش همونی ک گفتم رو باید بکنه یا یه دور فرمون مفت بدوزه واسه طرف... ولی شب میادمیگه ...

😁😁😁😁😁😁بزارکارخودشوبکنه😄😄😄😄

وای خدا مردم ازخنده😂😂😂😂😂خیلی علاقه دارن به شغبشون وماشین....کارشون چیه؟

اره عاشق کارشه خدایی...کارشم حرف نداره...هرکی تو کارش لنگ میمونه میفرستن پیش اقایی من میگن تو تبریز فقط اون میتونه درس کنه...تودوزی ماشین داره...از ته ماشین میره تو از سرش درمساد ماشین رو صفر تحویلت میده...تو اینستا هم پیج داره خواستی ادرشو میدم برو ببین...

اره عاشق کارشه خدایی...کارشم حرف نداره...هرکی تو کارش لنگ میمونه میفرستن پیش اقایی من میگن تو تبریز ...

اهان موفق باشن😙😙😙😙😙همسرمن مکانیکه اونم عاشق ماشین وایناس ولی خب شغل همسرشما ظریف مریفه😊