2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماهم ازسیروبوی سیروترشی گل کلم وکلاچیزای ترش بدت میاد؟

نه از ترشی بدم نمیاد ولی خیلی هوس نمیکنم باشه میخورم نباشه ام ک هیچ ولی چیزای شیرین خییییییییییلی میخورم اصن نمیتونم مقاومت کنم همی امروز ی عالمه زولبیا بامیه با سه تا بستنی خوردم

شمام چیزای شیرین خیلی میخوری؟!

نه از ترشی بدم نمیاد ولی خیلی هوس نمیکنم باشه میخورم نباشه ام ک هیچ ولی چیزای شیرین خییییییییییلی می ...

وای عاره من فقط شیرین میخورم پریروزازصب تاشب اونقده چیزای شیرین خورده بودم شب دیدم روی دستوپاوکمرم دون دونای قرمزی چندتادراومده بوداولش ترسیدمابعدش شوهرم گفت نترس منم بدنم میخاره اونقدرشیرینی خورده بودیم ولی ازدیابت بارداری میترسم دیابت نگیرم خوبه.من اصلاسمت ترشی نمیرم 

وای عاره من فقط شیرین میخورم پریروزازصب تاشب اونقده چیزای شیرین خورده بودم شب دیدم روی دستوپاوکمرم د ...

فقط از چیزای ترش بدت میاد ؟!

من تخم مرغ و گوشتی ک ب صورت خورشتی تکه ای باشه ببینم حالم بد میشه اصلا نمیتونم تحمل کنم

خیلیم میخوابم صبا زودتر از 11محاله بتونم پاشم شما چی؟!

فقط از چیزای ترش بدت میاد ؟! من تخم مرغ و گوشتی ک ب صورت خورشتی تکه ای باشه ببینم حالم بد میشه اصلا ...

بله فقط ازچیزای ترش.ن من ساعت۹ازخواب پامیشم ظهردوسه ساعت میخابم شبم ساعت۱۱میخابم تاصب.حالت تهوعت خوب شده؟من هنوزم دارم ولی خیلی کمترشده

دل دردنه ولی کمردردداشتم ازاول تازه ی هفته هس خوب شدم.راستی اززایمان نمیترسی؟من میخام ماه آخرب دکی ج ...

عزیزم من از اول بارداری هرشب خواب زایمان مییبینم از ترررررررسسسسس زیاد 

منکه فعلا بچم بریچ هست اگ بچرخه منم باید پول بدم سز بشم😂