2777
2789
عنوان

کرم های لیفتینگ ایرانی خوبن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 57312 بازدید | 64 پست
میشه عکسشو بزاری و از کجا باید تهیه کرد؟ مرسی گلم

عزیزم برو تو سایت طب مکس محصولاتشون رو ببین. من اون شرکتو میشناسم انگار ار اف خونگی رو برداشته نمی دونم بقیه شرکتا کیفیتشون چطوره. با خودشون تماس بگیر راهنماییت کنن واسه پوستت چی بهتره. Tebkala.co اینستاشون هست سایت هم دارن شرکت طب مکس هست

سلام من تو خونه کرم لیفتینگ رو خودم درست میکنم هم طبیعیه هم کم هزینه و هم خیلییی آسونه

توی یوتیوب کانال دارم به اسم Layla A

علاوه بر کرم لیفتینگ کرم های روز وشب  وانواع سرم انواع تونر. وپرایمر وپاک کننده آرایش وغیره هم آموزش میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم لینک کرم لیفتینگ

https://youtu.be/AlzIPbsZ3G8

اگه ویدئو رو دوست داشتین لایک کنید 

اگه دوست داشتین عضو کانالم بشین کانال رو سابسکرایب کنید

واگه دوست داشتین از ویدیوهای بعدی باخبر بشین حتما زنگوله کنار سابسکرایب رو بزنید

سلام من تو خونه کرم لیفتینگ رو خودم درست میکنم هم طبیعیه هم کم هزینه و هم خیلییی آسونه

علاوه بر کرم لیفتینگ کرم های روز وشب  وانواع سرم انواع تونر. وپرایمر وپاک کننده آرایش وغیره هم آموزش میدم

اینم لینک کرم لیفتینگ

واگه دوست داشتین از ویدیوهای بعدی باخبر بشین حتما زنگوله کنار سابسکرایب رو بزنید

اینم لینک کرم لیفتینگ

با سلام

کرم سفت کننده فیلورگا بطور معجزه آسایی باعث تحریک سنتز کلاژن‌ها و الاستین می‌گردد، لذا به عنوان کرمی فوق العاده جهت لیفتینگ پوست صورت و جلوگیری از افتادگی آن توصیه می شود. این کرم حاوی عصاره هسته سیب، روغن آوودکادو، شی باتر، روغن دانه کنجد، روغن بادام شیرین و روغن دانه سویا است که بسیار به آبرسانی، درخشندگی و تقویت دفاع طبیعی پوست کمک می کنند.

سلام دوستان. من به عنوان یک کرم لیفتینگ خوب کرم لیفتینگ لدورا را پیشنهاد میکنم علاوه بر کیفیتِ خوبِ خود محصول, سری ماساژور هم داره که یک ابزار خوب برای جذب بهتر کرم میشه و صورت را ماساژ میده و فرم دهی میکنه همچنین برای پیشگیری از افتادگی و تحلیل عضلات صورت هم عایه. مننماینده مستقیم این محصول و چندین محصول مراقبتی پوست و مو هستم. 

مشاوره خواستید تماس بگیرید یا پیامک بزنید 

در ضمن قیمتش هم نسبت به کیفیت و کارایی که داره مناسبه. 

09012435534

09112312534 واتساپ

ابرسان سنت ایوز عالیه کلاژنم داره اسپری اب اوریاژم نایابه ولی عالیه دستگاه فیس براش برقی هم خوبه صورتو ماساژ میده مجع میکنه

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته

سلام.کرم لیفتینگ لدورا عالیه،قیمتش ۲۳۰ تومن هست،تا چند ماه قابل استفاده ست.روی رولش هم ماساژور داره.البته شما باید حتما قبل از استفاده هر کرم غذا رسانی از یه پا کننده استفاده کنید که منافذ پوستتون رو باز کنه.به پیج اینستا من یه سری بزنید بهتون خصوصی مشاوره پوست میدمati.beauti 

سلام.کرم لیفتینگ لدورا عالیه،قیمتش ۲۳۰ تومن هست،تا چند ماه قابل استفاده ست.روی رولش هم ماساژور داره. ...

چرا اینقد لدورا رو تبلیغ میکنن خیلی مزخرفه 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
برا سفت کردن پوست صورته عزیزم

عزیزم ی سر به سایت زیر بزن خانم دکتر سفیدی متخصص پوست و مو مشاوره ان لاین میده اگه پوستت مشکل داشته باشه خودشون بهت میگن اگه دوست داشتی انجام میدی تو تهران کارشون تکه http://www.mugeclinic.com/ کلینیک موگه

کرم لیفتینگ لدورا با ترکیبات منحصر به فرد خود، یک محصول کامل و موثر در زمینه لیفت و جوانسازی پوست صورت و گردن به شمار می­رود. زیرا در تولید این کرم مجموعه ­ای از ناب­ ترین و مؤثرترین مواد طبیعی که می­توانند در کوتاه­ترین زمان آثار پیری پوست را برطرف کنند، به­ کار­رفته است. فیلمکسل موجود در آن نقش مهمی در محافظت، لیفتینگ و شفافیت پوست دارد. همچنین اوسیلیفت، دیگر ترکیب به ­کار­رفته در این کرم، قند مناسب برای پوست را تامین کرده، منافذ پوست را کنترل و روند پیری پوست را به تعویق می­اندازد. در نتیجه، پوست را کشیده و شاداب می­کند. پرو­کل­وان، ماده ای است که روند کلاژ­ن­ سازی را افزایش داده و سطح پوست را صاف می­کند، بنابراین سبب می­شود این کرم نقش بسیار مفیدی در جوان­سازی پوست ایفا کند. سی وید هرباسول، دیگر ماده شگفت انگیز موجود در این محصول، قادر است پوست را احیا و بازسازی کند. از سویی دیگر، سر ماساژور دار این کرم باعث شده تاثیر آن چند برابر شود، زیرا علاوه بر ماساژ و افزایش خونرسانی، به لیفت بهتر پوست نیز کمک می­کند و باعث می شود کرم بهتر جذب پوست شود

#‍ لیفت