2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 45 پست
فک کنم فقط شپش از سر اون دختره اومده تو سردخترم،چون اگه تخمریزی میکردن مطمئنا باید رشک هم میداشت دیگ ...

خوب پس رفتن از سرش ولی برای احتیاط یه اسپری هست واسه لباس و ملحفش حتما بگیر و استفاده کن 

و شامپوشم خیلی عالیه یه بار استفاده کنی خوب میشه دختر منم امسال تو پارک بردمش همینطوری شد دکتر بردمش و با شامپو و اسپری زود خوب شد و اصلا تخم هم نذاشت رو سرش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزيز مگه ميشه جونورو ببيني تخم نباشه؟؟؟!!!!!!! من جونور رو با چشام نديدم خداروشكر ولي توسرش خيلييي ...

خداروشکر اصن رشک نداره وگرنه سرش پر میشد از شپش خدا اون روز رو نیاره

اصن هیچی نداره مامانمم نگاه میکنه میگه این ک ن رشکی داره نه هیچی میگه چن تا شپش از سراون دختره اومدن ...

ان شالله همينطوره

ولي هرروز شپش تخم ميذاره و اينجور ك ميگيد تو دوروز مختلف جونور رو ديديد تو سرش 

چي بگم ان شالله ك نيست

واااای

اگر رشك رو ميشناسيد و ديديد سرش رو مطمئنيد ك نيست

خب نيست

ولي من رفتم دكترشامپو زدم لوسيون زدم

هفته بعد تكراركردم

تمااااا زندگي و لباسا رو با اب ٩٠سستم داغون شدن

اسپري ضدشپش همه جا ميزدم

ملحفه يكبار مصرف هرشب مينداختم رو بالش و تشكش مينداختم دور

واي واي

خدايا شكرررررررر ك جديد ديگه اضافه نشد و تموم شد

همونا رو هرروز مينشستم درميوردم روز ٤،٥ديگه هيچي نبود

ولي تا سه هفته مداممممم نگاه ميكردم

همش نگا میکنم میبینم تمیزه باز میگم نکنه سرش داره استرس گرفتم 

فقط رنگ مو بزار براش یکبار برای همیشه راحت کن خودتو خودتم بزار برای احتیاط بعدش با شامپو نشورش بزار بوش روی سرتون باشه یه روز بعد اگه رشک هم باشه خشک میشه میریزه 

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
رنگ چی بزارم 

رنگ موی دخترت هر رنگی هست همونو بزار کسی هم نمیفهمه البته سنش روبگه خیلی کوچولو نباشهبراش ضرر داشته باشه

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز