2777
2789
عنوان

خاستگار😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ١٥ سالگي داشتم بنظرم تا ٣٥ سالگي هم خواستگار مياد. البته بنظرم اوجش از ٢١ تا ٢٨ هست ولي بنظرم ب ...

خب حرفتون منطقی و درست 

ولی اگه خواستگار تا سن مثلا ۲۲سالگی بیاد و اونارو رد کنی بعدا عین اون پیدا نشه دیگ اونموقع چی میشه😐😱

واسه هركس سن ازدواج متفاوته من خودم تا زماني ك به استقلال مالي و فكري نرسيده بودم ب ازدواج فكر نميكردم بايد ببيني هدفت از زندگي چيه

بنظرم ازدواج يه اتفاقيه تو مسير زندگي ك بايد پيش بياد واست

من ميخواستم ب يه رشدي از لحاظ عقلي برسم همينطور مالي بعد ازدواج كنم و اتفاقا من درست وقتي ك احساس نياز ميكردم ب ازدواج يني وقتي حس كردم ميتونم ازدواج كنم با همسرم آشنا شدم قطعا اگه قبل از اين ماجراها آشنا ميشدم نميتونستيم ازدواج كنيم يا لااقل نميتونستم ازدواج موفقي داشته باشم تا چندسال پيش آرامشي ك الان دارمو نداشتم خيلي رو خودم كار كردم و تا زماني ك خودم ب آرامش نميرسيدم نميتونستم ب كسي آرامش بدم

براي من ٢٨ سالگي بهترين زمان ازدواج بود و ٢٨ سالگي هم ازدواج كردم

😁جلوی مادرشوهر خاستگار پیدا کردن چه لذتی داره

عاااالیه

ک بشینن بگن چقدر دخترتون خانومه،اجازه بدین مزاحمتون بشیم

بعد گفت عروسمه

گفت چ عروسی ،اینو از کجا پیدا کردین😁😂

خواهر شوهرم از حرص گفت تو لپ لپ😐😒

همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه
سلام. خانمها میشه برای دل من صلوات بفرستید دلم  خیلی خیلی داغونه .😭😭😔😔😔😔 علتش. نپرس ...

برات آیت الکرسی میخونم عزیزم، ایشالا مشکلت حل میشه😢😢

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........
خب حرفتون منطقی و درست  ولی اگه خواستگار تا سن مثلا ۲۲سالگی بیاد و اونارو رد کنی بعدا عین اون ...

اگه شرايط خواستگار خوب باشه قبول ميكنم.ردش نميكنم.ولي اگه شرايطش معمولي باشه ردش ميكنم به اميد شرايط بهتر

یه روز خوب میاد