2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

4 هفته پیش عزیزم. فردا باید برم دکتر.احتمالا دوباره سونو مینویسه.. چطور؟؟

دقیقن هفته چندم میشه؟؟

اخه ۲۷ هفته بودم رفتم دکتر.گفت دو هفته دیگه برم سونو

گفتم اگه بشه زودتر برم

امروزم شلوارم خیس شد کمی

نگران اب دور جنینم شدم.گفتم زودتر برم بدمش

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
دقیقن هفته چندم میشه؟؟ اخه ۲۷ هفته بودم رفتم دکتر.گفت دو هفته دیگه برم سونو گفتم اگه بشه زودتر برم ...

سونوی معمولی بود عزیزم.بستگی ب دکتر داره از این بعد بعضیا ماهی 2 بار میفرستن بعضیا 1 بار..

من 26 هفته و 1 روز بودم رفته بودم.

نگران نباش چیزی نیست.ترشحه حتما.منم ترشحم زیاده.

اگه نگرانی خب برو فردا.

خدایا مرسی بابت هدیه زیبات..دخترم نیلا 15 اسفند 97 اومد بغل مامان جونش..خدایا شکرت..
ن خ ارومه مگر ی وقتایی ی تکونایی میخوره

خوب خداروشکر من هفته ۳۴ هستم مال منم زیاد محکم نیست

جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿   تیکر تولد پسرم 💙
من از همون هفته۸مثل نبض

عزيزم منم هفته هشتم هستم بعضي شبا مثل نبض حس ميكنم و مثل اينكه يه ماهي سر ميخوره تو دلم!شما ني ني تون دختر بود يا پسر؟تكونا زود شروع بشه دحتره يا پسره؟

من نینیم ب دنیا اومد پسره از اول نبض داشتم

واي عزيزم مباركت باشه ايشالا خيرشو ببيني گلم من خودم و همسرم برادر نداريم دوست داريم ني ني پسر باشه ولي هركي منو ميبينه ميگه ني ني ت دختره!😁حالا ببينيم خدا چي برامون مقدر كرده!منم  با اينكه هفته هشتمم نبض ميزنه سمت راست دلم وقتي بخوابم يا يكم وقت بي حركت رو مبل بشينم از همون هفته اول هم لكه بيني داشتم كه دكتر شياف داده و استراحتم!حالا ديروزديدم يه دايره كوچيك  از تو دلم يكم اومده بيرون و سفته  ترسيدم عصر ميخام برم دكتر استرس گرفتم