2777
2789

‍ کلاه قرمزی: پسرخاله اين پيرزن همسايه رو ديدي چقدر بداخلاقه؟

پسرخاله:بچه هاش نميان بهش سربزنن

کلاه قرمزی :آره ديگه ازبس بداخلاق بوده تنها شده

پسرخاله: شايدم ازبس تنها بوده بداخلاق شده

کلاه_قرمزی_و_پسرخاله#  

لنااااا#  

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
حرف پسرخاله درسته تنهایی آدماروبداخلاق میکنه گاهی

بیگ لاااایک❤

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی بعضی وقتها تنهایی هم عالمی داره

اره ولی نه همیشه.. فقط گاهی

تنهایی عالمی داره بشرطی طولانی نباشه و بدونی کسایی هستن که دوست دارن و هر موقع بخوای کنارتن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بعضی وقتاآره خوبه ولی تنهایی بعضی آدماهمیشگیه .وواقعازجرآور.تنهایی فقط مختص خداست وبس .آدماتوی تنهایی دق میکنن

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤

تنهایی برای آدمهای سن بالا خیلی سخته برای اونایی که تمام زندگیشون رو برای بچه ها گداشتن ولی الان بچه ها درگیر زندگی خودشونن و یادشون میره که پدر و مادر هم جزئی از زندگیشون هست

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
تنهایی برای آدمهای سن بالا خیلی سخته برای اونایی که تمام زندگیشون رو برای بچه ها گداشتن ولی الان بچه ...

اره دقیقا.. برای جووناهم سخته برای همه سخته.. ولی برای کسایی ک جوونیشونو پای بچه ها گذاشتن و حالا تنها موندن خیلی درد داره..