2777
2789
عنوان

میخوام شوهرموامتهان کنم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 55 پست
اینم فکره خوبیه

🤣🤣امان از ما زنها

دوستم رو پروفایلش زد تولدم مبارک

بازم شوهرش نفهمید 🤣🤣از گوشاش دود میزد بیرون اینقدر حرصش گرفته بود بهش گفتم یه پیام بده پی ویش

بذار پروفایلتو ببینه اونم نوشت بیا بریم کیک بخریم شوهرش گفت چرا گفت واسه تولدم🤣🤣

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...

بیشترازراهنمایی کردن من غلت املایی درآوردین بابادکتراراه هل نشونم بدین پسرم ازسروکولم میره بالانمی زاره بنویسم شماهم گیردادیم به امتحان

خدایاهزاران بارشکرت بابت هدیه بزرگت مواظب تودلی من باش پسردمش به خودت❤❤🥰🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوش زرد😂😂

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
🤣🤣امان از ما زنها دوستم رو پروفایلش زد تولدم مبارک بازم شوهرش نفهمید 🤣🤣از گوشاش دود میزد بیرون ...

ای وای اونطوری که بدتره بیشترناراحت میشم که اصلا یادش نیستم

نه تولد منو دخترم تو یه روزه تولدهرکیو فراموش کنه تولد بچمونو فراموش نمیکنه یادش بخیر روز تولدم د ...

🤣🤣🤣قهرم

چرا برای من دو خط جواب ننوشتی برای این نوشتی

ای وای اونطوری که بدتره بیشترناراحت میشم که اصلا یادش نیستم

انشاءالله یادشه ولی خب تقلب هم برسونی صفا نداره

عزیزم لذتش به اینه که خودش یادش باشه آخه شما گوشزد کنی چه ارزشی داره؟؟؟ اصلا خوشم نمیاد از اینایی که از یه هفته قبل شروع میکنن درمورد تولد خودشون مینویسن دیگرانم ناچار تبریک میگن.

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
همچین گفتی میخام امتهان کنم شوهرمو گفتم لابد میخای شمارشو بزاری ما بزنگیم لبینیم پا میده یا نه😆😕

ازاون لحاظ مطمئنم ازش همه جوره😃😃😃😃😃