2777
2789
عنوان

قطره آهن

| مشاهده متن کامل بحث + 3294 بازدید | 46 پست
ماله مارک viva kids خوبه من فعلا آ. د این مارکو میدم راضیم چون پسرم ۵ ماهشه به دوستم این مارکو پیشنه ...

من مولتی و آ.د که میدم دخترم اول سرفه میکنه وحالت خفگی بعدم بالا میاره 

چند روز میشه که ندادم 

مولتی وآد را تا چند وقت بدیم؟

یا حسین(ع)❤️❤️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا دکتر بچم گفت نده داروهای دیگه خارجی شاید خوب باشن ولی قطره آهن ایرانیش بهتره 

قطره های ایرانی دندون بچه رو نابود میکنه از سه سالگی ببعد باید با دنبال دندوپزشکی و  هزینه ها سرسام هورش باش 

حالا دردش و ترس بچه ها از دندون پزشک بکنار 

دختر من کم خونی داشت دکترش پودر فرامکس رو نوشت ب دو ماه نکشید کم خونیش اوکی شد 

۴۱ گرم حدود یه ماهه گرفتم تقریبا نصف شده

وای چقد گرون شده 

من ۸۴گرمیو ۱۲۰میخریدم 

دفعه قبل دوتا همزمان خریدم الان ۸ماهه دارم استفاده میکنم

حالا نصف اونو باید ده تومنم بیشتر بگیرم 

من مولتی و آ.د که میدم دخترم اول سرفه میکنه وحالت خفگی بعدم بالا میاره  چند روز میشه که ندادم& ...

از ۱۵ روزگی تا ۶ ماهگی آ . د میدن از ۶ ماه تا ۱۲ ماه مولتی ..... آهنم از ۶ ماه تا پایان ۲ سال ... البته مولتی بستگی به وزن بچه هم داره اگه کم وزن باشه تا ۲ سال ادامه میدن چون اشتها آوره

من مولتی و آ.د که میدم دخترم اول سرفه میکنه وحالت خفگی بعدم بالا میاره  چند روز میشه که ندادم& ...

۲۵ قطره.یدفعه نریز دهنش کم کم بده بهش

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

من ایرانی میدم 15قطره میریزم تو اب پرتقال طبیعی اصلا دندوناش سیاه نشده با این حال بعدشم مسواک انگشتی براش میزنم

قطره های خارجی دندون رو سیاه نمیکنن چون مقدار اهنش کمتره

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
از ۱۵ روزگی تا ۶ ماهگی آ . د میدن از ۶ ماه تا ۱۲ ماه مولتی ..... آهنم از ۶ ماه تا پایان ۲ سال ... ال ...

والا این دختر من که هرچی لپ داشته آب کرده همه میگن وزنش کمه بردی بهداشت دعوات میکنن

یا حسین(ع)❤️❤️❤️

والا پسر من تازه ۵ ماهشه،خیلی تجربه ندارم ولی طبق دستور دکترا آ.د تا۶ ماهگی بعد از ۶ حداقل تا ۱۸ ماهگی باید آهن و مولتی ویتامین بدیم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
من ایرانی میدم 15قطره میریزم تو اب پرتقال طبیعی اصلا دندوناش سیاه نشده با این حال بعدشم مسواک انگشتی ...

بخاطر این سیاه نمیکنه چون به فرم لیپوزومال هستن و توی روده باز میشن. ربطی به میران آهن نداره

اتفاقا عوارض گوارشی خیلی کمی دارن و جذب مناسبی دارن

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
قطره های ایرانی دندون بچه رو نابود میکنه از سه سالگی ببعد باید با دنبال دندوپزشکی و  هزینه ها س ...

به خاطر کیفیته قطره های خارجی نیست که دندون بچه سیاه نمیشه به خاطر کمیتشه چون مقدار آهنش کمه پزشک بچه ی من میگفت خارج اینقدر غذاهای کمکی و شیرهای عالی و غنی شده از آهن دارن که بچه هاشون از نظر آهن کمبود ندارن ولی تو ایران اینطور نیست همه چیز آبکیه واسه همون قطره های آهن ایرانی از نظر کیفیت غنی تر هستن

به خاطر کیفیته قطره های خارجی نیست که دندون بچه سیاه نمیشه به خاطر کمیتشه چون مقدار آهنش کمه پزشک بچ ...

من میدونم دوز اهن ایرانیا بیشتره بخاطر همینم هس سیا میکنه 

ولی این دوز بیشتر رو ب قیمت خراب کردن دندون بچه م هیچ وقت انتخاب نمیکنم 

بخاطر این سیاه نمیکنه چون به فرم لیپوزومال هستن و توی روده باز میشن. ربطی به میران آهن نداره اتفاقا ...

چرا عزیزم از خودم نمیگم دکتر دخترم گفتن 

که قطزه های خارجی صادراتی خوب نیستن اونایی که تو خوده کشورشون میفروشن بهتره ایرانی ها دوز اهن بالاتری دارن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲