2789
عنوان

عدد بتا

450 بازدید | 23 پست

سلام دوستان،من ۲۰ روز پیش یعنی ۱۸ آذر دو تا امپول اچ سی جی زدم البته پریودم نامنظمه روز ۱۸ و ۲۰ بعد از زدن آمپول دو بار آزمایش خون دادم هر دوبارش مثبت شد بار اول بتام نوشته بود بالای ۱۰۰ ولی بار دوم چون اورژانسی بود فقط گفتن مثبته دکتر اورژانس بهم گفت ی هفته ی دیگه باید دوباره آزمایش بدی جواب این آزمایش قطعی نیست به نظرتون ممکنه بتام پایین بیاد ؟ یا بارداریم قطعیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه خدایی نکرده پایین تر بود ک همونجا بهت میگفتن ک بری پیش دکتر.

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...

بتا یعنی همون سنجش هورمون بتا هاچ س ج که تو  زدی

باید بگذره تا ببینی تخمکت گرفته یا نه

ان شالله که گرفته

🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷

بچه ها من بی بی چک گذاشتم میشه عکسشو بذارم ببینین مثبته یا ن؟؟؟

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...

الان ۲۱ روز گذشته دکتر گفت اثرش فقط ۱۴ روزه گفتم جواب ازمایشم مثبت شده خطا نداره گفتش نه ولی دیشب بی بی گذاشتم منفی بود بالافاصله رفتم اورژانس آز دادم مثبت بود الان میترسم

نگران نباش منم دقیقا همین اتفاق برام افتاد از دادم گفت مشکوکه دوباره دادم گفت مثبته گفتم عددش چنده گفت بالای ۲۰۰ نوشته 

وقتی مثبته یعنی مثبته دیگه نگران نباش

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗

آره عزیزم نگرانی نداره استرس به خودت وارد نکن معمولا تا 3 بار و میگن تکرار کن