2777
2789
عنوان

شوهرعصبی

299 بازدید | 22 پست

دیشب خواب بودیم ساعت۱ شب .یکی ب شوهرم زنگ زد تپسی بود گفت من یکساعته منتظرتون وایسادم چرا لغو نکردید شوهرمن شروع کرد ک داد زدن و فحش دادن منن ک از خواب پریده بودم خیلی حالم بدشد و ترسیدم.ازقبلشم باشوهرم قهر کرده بودم . بهش گفتم درست جوابشو بده یا لغوش کن .اونم گفت اصلا خاموش میکنم.دوباره طرف زنگ زد بهش دوباره شوهرم بد جواب دهد و طلبکارانه داد زد. بعدشم من بعش گفتم خیلی روانی هستی منو ترسوندی ک داد زدی و فحش دادی من خواب بودم‌. قبلشم باهام شوخی بدی کرده بود و من ب دل گرفته بودم. بعدش خودزنی کرد گفت جاش بمونه ک یادم باشه دیگ باتو شوخی نکنم. منن دیشب خیلی حالم بدشده بود به این فکر کردم کسی ک این رفتارارو داره باید بره دکتر..‌ حالا نمیدونم چکار کنم از اینده میترسم..

چرا در اين حد عصبي اخه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا در اين حد عصبي اخه

ببخشید عشقم خودتو و همسرت چند سالتون هست؟

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بعضی وقتا خیلی عصبی میشه بیشتر با دیگران‌ . من میترسم ازس انگار طلبکاره از همه. یه شبم با راتنده اژا ...

كاش راضي ميشد ميبرديش روانشناس

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

ببخشید عشقم خودتو و همسرت چند سالتون هست؟

عزيزم خودم ٢٥ و همسرم ٣٠ هست 

عزيزم خودم ٢٥ و همسرم ٣٠ هست 

خوشبخت بشین الهی😍

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

چرااااا خو  ی مدت خودت آروم باش ببین اون چجوریه اگه استرس و فشار روش نیست و خودت هم کاری ب کار ...

نه یمدت ک اروم باشم و باهم خوب باشیم خوبه اما وقتی خسته است چندماه بکبار اینطوری میشه.بعدشم باید سیگاربکشه و اروم میشه‌ولی قبلش مثل سگ.