2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دوستیم باهم شرایطش نیست فعلا ک بخواد بیاد خاستگاری ولی تو یکی دو سال اینده میاد 😍😍

واست دعا میکنم هر چی زودتر بهش برسی و زندگی مشترکتون رو شروع کنین.۲ سال خیلیه. زیاد سخت نگیرین همه که از اول زندگی همه چی ندارن زندگیتونو شروع کنین کم کم درست میشه همه چی

واست دعا میکنم هر چی زودتر بهش برسی و زندگی مشترکتون رو شروع کنین.۲ سال خیلیه. زیاد سخت نگیرین همه ک ...

مرسی عزیزم من ب هیچیشم قانعم اون فقط باشه چون واقعا جفتمون خیلی داریم اذیت میشیم روز ب روزم علاقمون عشقمون بهم دیگه زیادتر میشه من بدون هیچی ام کنارش میمونم اونم همینطوره انقدی ب عاشق بودنش ب خودم اطمینان دارم ک حاظرم قسم بخورم واس عشقمون 

تیکر تولدمه 😍❤
دوستیم باهم شرایطش نیست فعلا ک بخواد بیاد خاستگاری ولی تو یکی دو سال اینده میاد 😍😍

من که که زمان دوستی و نامزدی و عقدم فقط سه ماه طول کشید   شوهرم خیلی عجله داشت فداشبشم ۲ سال بود میومد خواستگاری اول من قبول نکردم وقتی هم ک من راضی شدم بابام مخالفت میکرد شدیدا  .آخرش دیدم واقعا دوستم داره و خیلی خوبه موافقت کردم. یه سال طول کشید تا منو راضی کنه  بعدشم اونقد اومد و رفت تا پدرمو راضی کرد.خداروشکر شرمنده نشدم جلو خانوادم