2777
2789
عنوان

خانما تو رو خدا بیاید گند زدممم

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 29 پست

حدف دو طرفه پیام بزن خو

یا سریع ویرایش بزن جای پیامی که رفته سلام واحوال پرسی بنویس

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه سیم کارتمو بسوزونم ؟

نه فرقی نمیکنه

حالا محتوای پیام و بگو چی بوده مردم از فضولی ببخشید البته😆

مثل اینکه نی نی سایت حاجت میده تو رو خدا یه دونه صلواتم برای من بفرستید مشکلم حل بشه من برا همه شماهایی که گفتید صلوات بفرستید برام آیت الکرسی خوندم صلوات بفرس رد شو خواهرم جای دوری نمیره  😐
نه یه ماجرا بوده نباید کسی می فهمیده من دیانشم اشتباه دادم ، الان بلاک کنم پیام می ره؟

در هر صورت پیام میره،اگه تل گرامو اینستا بود تا پیامو سین نداده میتونستی حذف کنی،ولی اس ام اس نمیشه کاری کرد

اگر در اس ام اس پیام دادی ک متاسفم اون پیام رفته ولی اگه تل و یا وات میتونی حذف دو طرفه بزنی بلاکم نکردی نکردی 

یام ماجرات رو کسی نمیدونه ک اشتباه فرستادی خطت رو عوض کن بگو وای خطم افتاده بیرون نمیدونم حالا دست کیه الکیییییی 

به کسی ک پیام اشتباهی پیام دادی پیام بده بگو 

من خطم گم کردم اگه کسی مزاحمتون شد من نیستم خط جدیدم اینه سیم رو گم کردم 

(فیلم هندی زیاد میبینم )😐😄

وای حرف دل منو زدی😂😂😂😂

والا خب قسطی حرف میزنن دیگه باید بدونن اینجور تایپک ها باید همراه با عکس باشه توضیح بدن قشنگ ما باید کامل بدونیم جریان چی بوده بتونیم راهنمایی کنیم 

مثل اینکه نی نی سایت حاجت میده تو رو خدا یه دونه صلواتم برای من بفرستید مشکلم حل بشه من برا همه شماهایی که گفتید صلوات بفرستید برام آیت الکرسی خوندم صلوات بفرس رد شو خواهرم جای دوری نمیره  😐
اس دادی یا تل  گرام و واتساپ بود؟؟؟

بدبختی اس ام اس بوده

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
والا خب قسطی حرف میزنن دیگه باید بدونن اینجور تایپک ها باید همراه با عکس باشه توضیح بدن قشنگ ما باید ...

عزیزم این قدر هول بودم که نفهمیدم چی‌کار دارم می کنم ! یه پیامک از زندگی خصوصیم رو اشتباهی برای یکی فرستادم که ممکنه پشتش کلی دردسر و حرف در بیاد ، دعا کن ختم به خیر شه

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
اگر در اس ام اس پیام دادی ک متاسفم اون پیام رفته ولی اگه تل و یا وات میتونی حذف دو طرفه بزنی بلاکم ن ...

😭😭😭😭

عزیزم این قدر هول بودم که نفهمیدم چی‌کار دارم می کنم ! یه پیامک از زندگی خصوصیم رو اشتباهی برای یکی ...

😓😓😓دخترم آخه کی دیگه با اس ام اس کار میکنه حداقل تو تلگ رام بود میشد پاکش کرد ولی آخه اس ام اس هیچ راهی نداره 😔

😓😓😓دخترم آخه کی دیگه با اس ام اس کار میکنه حداقل تو تلگ رام بود میشد پاکش کرد ولی آخه اس ام اس هی ...

غلط کردم خواهر به قرآن شانسم افتضاحه 😐

غلط کردم خواهر به قرآن شانسم افتضاحه 😐

شاید یه حکمتی توش بوده بسپر به خدا ایشالا چیزی نمیشه خواهرم 

شاید یه حکمتی توش بوده بسپر به خدا ایشالا چیزی نمیشه خواهرم 

ممنون عزیز دلم ❤️ دعا کن ❤️