2777
2789
عنوان

ترشحات رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 2151 بازدید | 21 پست
[QUOTE=78139767]منم چند روز دارم عرقش رو.میخورم، تو پریودی نباید خورد؟[/میگن نباید خورد اما من آخرای ...

ممنون گلی،منم مقدارش رو کمتر از قبل کردم ولی میخورم

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانمی برای درمان قطعی عفونت چی خوب،،زود ب زود عفونت میاد؟

دوستم ببخشید پریدم بین کامنتتون اما من خودم ب قدری عفونت داستم ک پریودم باز نمیشد اما از عنبر نسارا استفاده کردم واقعا معجزه کرد و فرداش پریودم باز شد

دوستم ببخشید پریدم بین کامنتتون اما من خودم ب قدری عفونت داستم ک پریودم باز نمیشد اما از عنبر نسارا ...

ممنون عزیز از راهنماییت این هم مدتی جواب میده ،دنبال درمان قطعیم،

بازم همراه اسپند بعد دوره ماهانه شروع میکنم ان شاالله ک جواب بده،ممنون😚

خداروشکر ک خوب شدین

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
انشالله ک موثر باشه عزیزدلم

ان شاالله ممنون گلم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792