2789
عنوان

مشهدی هست لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 27 پست
اره لباس گرم تنش کن روزا میتونی راحت بری خرید و گردش ولی شهر و جاهای تفریحیش قشنگی بهار و تابستونو ن ...

همون در حد گشت و خرید

لبای گرم در چ حد باید واسش بیارم یعنی؟

هتلمونم نزدیک حرمه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولی هوا چون به شدت سرد و خشکه خیلی زود سرما میخورید

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫
یعنی چطور؟؟؟؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدید اخه در استانه خرید بلیطیم

خواهرم اینا دوماهه سرما خورده بودن....پسرم عفونت گرفت...همسرم هم الان عفونت داره.....

بیاین...چون طلبیده شدین...ولی خیلی مواظب کوچولوت باش....

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
همون در حد گشت و خرید لبای گرم در چ حد باید واسش بیارم یعنی؟ هتلمونم نزدیک حرمه

لباس خیلی گرم‌تنش کن.....شالگردن دور دهنش باید ببندی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
همون در حد گشت و خرید لبای گرم در چ حد باید واسش بیارم یعنی؟ هتلمونم نزدیک حرمه

برای بچه ی که کاپشن، کلاه دستکش شالگردن بردار و لباسای بافت

خودتون هم لبلس بافت و پالتو و لباس گرم بردارید 

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫
کلا دو دل شدم با نظرات خیلی دوست داشتیم بیایم😔

خودتون کجایی هستید؟

وااااای خوووزستان که بدنتون به گرما هم عادت داره  

نظر منو میخوایی باید بهت بگم نیا تا عید یا تابستون

چون اینجا هواش رطوبت نداره زود سرما میخورید

علت دیگش اینکه سرماش سوز داره یعنی اگه خودت ماشین نداشته باشی و بخوایی زیاد پیاده روی کنی یخ میزنی علاوه بر اینکه باید کلی لباس بپوشی

حالا شاید خودت و همسرت زیاد حس نکنید ولی بچه بلافاصله مریض میشه

وااااای خوووزستان که بدنتون به گرما هم عادت داره   نظر منو میخوایی باید بهت بگم نیا تا عید یا ...

ممنون عزیزم از راهنمایی های کامل و عالیتون😊😊ان شاءالله هرچی خیره

اما واقعا خودمم شک دارم ان شاالله خود اقا راه بهتر رو جلومون بذاره

بازم ممنوووووونم

ممنون عزیزم از راهنمایی های کامل و عالیتون😊😊ان شاءالله هرچی خیره اما واقعا خودمم شک دارم ان شاالل ...

خواهش میکنم 

اگه هم اومدید که امیدوارم بهتون خیلی خوشبگذره و خاطره ی خوبی بمونه براتون❤❤