2777
2789
ان شاءالله ک گرفتاری هات برطرف بشه  زندگی مشترک بدون بچه هدف و انگیزه ای نداره  لااقل بر ...

میئونی گرفتاری هام چیزای مسخره است.شاید اگه کسی به جای من بود راحت میرفت خوش میگذروند.شاید من  الکی ناراحتم.قبل از ازدواج شاغل بودم داشتم محل کارم قراردادی میشدم.ازدواج کردم اومدم یه شهر دیگه .حالا 5 سال گذشته و خدا بهم دوتا بچه داده.فوق لیسانسمم گرفتم اما توی خونه نشستم و بیکارم.دوس دارم پول داشته باشم واسه خودم یه چیزایی بخرم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میئونی گرفتاری هام چیزای مسخره است.شاید اگه کسی به جای من بود راحت میرفت خوش میگذروند.شاید من   ...

ببین عزیزم کار و پول چیزی نیست ک بخاطرش غصه بخوری همینک دوتا بچه سالم داری بزرگترین نعمت و داری مطمئن باش. انتظار برای بچه خیلی  سختتر از بیکاریه. الانم ک وضع اقتصادی همه بهم ریخته. نهایتا اگه بتونی یه کار خونگی راه بندازی ک حس استقلال مالی تم حفظ بشه

ببین عزیزم کار و پول چیزی نیست ک بخاطرش غصه بخوری همینک دوتا بچه سالم داری بزرگترین نعمت و داری مطمئ ...

اخه دوستام هم بچه دارن هم سرکار میرن.میدونم بچه خیلی مهمه اما چه فایده ماه ها طول میکشه تا بخام برم پیش خونواده ام.شاید باورت نشه اما اینقده دوست دارم رو در رو بشین با یکی حرف بزنم.از بس تلفن زدم خسته شدم.تازه بعدشم مادر شوهرم میاد میگه پول تلفنتون چند شده؟

بچم بیداربشه بهش شیر بدم  برات دعا میکنم

ممنونم فدات 

اره خواهرمم شهر غریبه دوقلو داره ماشالا زندگیش خوبه درس هم خونده اما دلتنگی خونواده رو داره همیشه. دیگه زندگی همینه خدا خودش هم گفته که انسان در رنج و سختی آفریده شده. ان شاء الله ک هممون عاقبت بخیر بشیم