2777
2789
عنوان

مامان نی نی های ۵ ماهه

193 بازدید | 29 پست

سلام به همگی

پسرمن چهارماه دوهفتشه و دوتا سوال دارم🤔

اولی اینکه پسرم ۲ کیلو دنیا اومده الان حدودا فکر کنم ۵۵۰۰ باشه مولفیکس ۳ میبندم ولی احساس میکنم تنگه

شماها چند میبندین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دومی اینکه یه ماه پیش یه دکتر رفتم گفت پایان۴ کمکی رو شروع کن ولی دکتری که ختنه ش کرد گفت تا۶ وایسا اما الان از غذاهامون به اندازه ی یه نخود بهش میدم خیلی دوس داره بعد از خوردن هم خیلی اشتیاق به خوردن شیر نداره 

شماها فرنی و حریره میدید یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تشکر از راهنماییهاتون🙏🙏🙏🙏

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غداها خودتو نده😱😱😱😱 بعدم ۵۵۰۰ محاله ۳ تنگ باشه واسش

اندازه ی یه تست کوچولو میدم

ولی رد کش رو رون پاش میمونه

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
من ازدوماه ونیم ببعدسه میبندم.اوایل احساس میکردم تنگه ولی کم کم عادی شدوالانم سه میبندم

الان پنج ماه ونیمشه وفکرکنم8کیلوباشه

خداجونم فقط تویی که میتونی منوبه آرزوم برسونی...پس ناامیدم نکن💋
من ازدوماه ونیم ببعدسه میبندم.اوایل احساس میکردم تنگه ولی کم کم عادی شدوالانم سه میبندم

روی رون پاش رد کش نمیمونه؟؟

اندازه ی یه تست کوچولو میدم ولی رد کش رو رون پاش میمونه

تو رو خدا نده..رد کش واسه دختر متم میمونه  شلتر ببند

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خب حق داره شیر نخوره اخه غذا میدی با اون همه افزودنی😖😵😵

ای بابا مثلا امروز خورش کرفس خوردیم دوتا برنج له کردم تو دهنش گذاشتم یعنی همینقدر

ای بابا مثلا امروز خورش کرفس خوردیم دوتا برنج له کردم تو دهنش گذاشتم یعنی همینقدر

خودت میدونی عزیزم😔

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
تو رو خدا نده..رد کش واسه دختر متم میمونه  شلتر ببند

شله شل میبندم شما فرنی یا حریره نمیدی؟؟

خودت میدونی عزیزم😔

والا یکی از دوستام بچش ۲۰ روز کوچیکتر از پسر منه اندازه ی ۵،۶ تا قاشق چای خوری اب خورش و ابگوشت و اینا میده به من میگه تو خیییلی حساسی هیچی بهش نمیدی