راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منو بردی ب اون روزای خوش...من خیلی منطقی و ب قولی سر سنگین بودم البته خیای احساساتی ام ولی اهل دوستی نبودم میگفتم ادم باید احساساتشو بکر نگه داره از طرفی اهل ازدواج سنتی هم نبودم😁خلاصه تو ی سایتی عضو بودم ک مثل همین جا تبادل نظر و تلپیک و اینا بود یهو بعد چند سال دیدم ی اقایی درخواست دوستی داده ک همشهریم هستن عکسش بود ب نظر خیلی منطقی و عاقل می اومدن ک ادمی ب نظر نمی اومد ک دنبال دوستی و این چیزا باشه من درخواست دوستیشو بهد چندین روز قبول کردم البته هر بار ک وارد سایت میشدم میرفتم پروفایلشون و ایشونم مطمنا متوجه بازدید من میشدن خلاصه یا رفت امد زیاد من باعث شد یا چیزایب ک تو پروفایلم نوشته بودم ک ی روز برام پیام گذاستن امکانش هست تلفنی باهاتون صحبت کنم منم اونقدر خودمو عاقل میدونستم ک جواب رد ندادم البته اینو بگم شماره شون ک گذاشته بودن ورداشتم و جوابی ندادم😂 بعدش ی شب ماه رمضون بهش ی پیام فرستادم ی پیام انگلیسی😎 بعد رفتم سراغ مهمونامون چون افطاری داشتیم بیچاره تا اخر شب هزار تا پیام و زنگ زده بود ک شما؟بعد ک پیاماش دیدم و جواب دادم گف پیامتون خیلی با معهوم بود من تو این دوره زمونه دختری نمیشناسم ک چنین طرز فکری داسته باشه ووو خلاصه چند وقتی تلفنی صحبت کردیم و گفت من قصدم ازدواجه با پیامک ازم خواستگاری کرد😆منم گفتم اول همدیگه رو ببینیم بعد(در این جا مادر و خواهرم و در جریان گذاشتم)ی روز اخرای ماه رمضون قرار شد بیاد شهرمون(ایشون مادرش ساکن تهران بودن رفته بود دیدن مادرش) خلاصه اولین قرارمون راه اهن بود و بهد سه ماه عقد گردیم...قسمت همه مجردا😻😻😻😻
من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
عزیز دلمممگ مبارکتون باشه و خوشبخت بشین چه قشنگ🤗😍 خیلی حس خوییه دوست داشتن کسی کلی آرزوهای خوب ...
ممنونم گلم...همچنین منم براتون ی دنیا خوشبختی ارزومندم...البته دوران شیرین عاشقی و عاشق شدن همیشه ب همون خوشی نمیمونه ولی خوب با وجود همه اختلافا و مشکلاتمون هنوزم دوست داشتنمون هست ک ما رو کنار هم نگه داشته
من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد