2777
2789

مادرشوهرم توجمع و غیرجمع از دخترای دیگه ک مدنظرداشته بره خواستگاریشون برای شوهرم حرف میرنه بنظرتون درستهظ؟واکنشتون چیبود اگر میدیدیم؟به همسرتون میگفتین؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخند بگو پس ببین من چقدر خوب بودم که منو انتخاب کردین😏

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

من ک لبخند میزنم یا شده گفتم چرا اون نشد اون ک خدایی دختر خوبی بود گور پدرشون کرده ول کن بابا

❤خدایا نبضم در دستان توست پس بگیر از من فشاری را که بی یاد تو بر دیواره ی رگهایم میکوبد❤

مادرشوهرمنم قبلا میگفت یبارگفتم انقدکه پسراتون خواستگارداشتن دختراتون نداشتن😆😆دیگه نگفت

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
من هم از خواستگارای دیگه میگم😈😈

شوهرم خودش منو انتخاب کزده مامانشم بشدت موافق بود حالا به مامانم کفته چندروز پیش ک اگر دخترفلانسو برای پسرم گرفته بودم الان خیلی وضعیتش فرق میکرد خیلس ناراحتم دوروزه داره میمیره بهش زنگ بزنم هی خودشو میزنه به غش و ضعف توخونه ولی اصلا زنگ نمیزنم بهش حالشو بپرسم شوهرم گفت حالشو بپرس زشته گفتم نمیپرسم ازدستش ناراحتم😑هنوز نگفتم بهش شرچی قرار شد بیاد دیشمزبعد بهش بگم بنظرتون نیاژه همسرم بدونه

شوهرم قبلا قرار بوده دختر خاله مامانشو بگیره اما دختره انگار با خیلیا میپریده شوهرمم بدون اینکه ب کسی چیزی بگه کنار کشیده یه شب مادر شوهرم با اینکه ما یکسال از عروسیمون گذشته بود و یکسال و نیم هم عقد بودیم برگشت گفت پارسال اینموقعها بود فلانی با شیوا دوست بود رفت دیدنش 😕😕😕 منم خیلی ریلکس گفتم آره اتفاقا برام تعریف کرده گفت ک دختره هرزه بوده  اینم نخواستتش 😐😐😐 چاک دهنشو دوخت و ساکت شد 😑😑😑😑😑

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
مادرشوهرمنم قبلا میگفت یبارگفتم انقدکه پسراتون خواستگارداشتن دختراتون نداشتن😆😆دیگه نگفت

اخه من واقعا خواستکارای خوبی داشتم خودشونم میدونن حتا یه بار خواهرشوهرم میکفت فلانی خواستگارت بوده ما میدونستیم😐خیلی ادم خسابی بودن اتفاقن اونا ولی جلوشوهرم کفت منم گفتم بحثو عوض کن دوس ندارم

ولی مادرشوهرم ول نمیکنه هربار میکه

من ک لبخند میزنم یا شده گفتم چرا اون نشد اون ک خدایی دختر خوبی بود گور پدرشون کرده ول کن بابا

اخه بخدا قسم من چیزی کم ندارم هیچی واقعا بعد کاملا شوهرم اینو میدونه و مادرشوهرمم وقتی منو شماختو دید خودشم رضایت داشت الان هی چپوراست میکه میخاستیم فلانیو بکیریم و اینا

اخه من واقعا خواستکارای خوبی داشتم خودشونم میدونن حتا یه بار خواهرشوهرم میکفت فلانی خواستگارت بوده م ...

بگه ولش کن؛منم کیسای خوبی داشتم ولی شوهرم الان مهمتر ازهرکسیه برام مادرشم چیزی بگه اهمیت نمیدم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

اره‌چندبار گفت

منم گفتم خب میرفت میگرفت مگه من مجبورش کردم بیاد منو بگیره

مگه من خاستگاری کردم ازش

خودش دیده خواسته

دگ هیچوقت نگفت پیشم 

تازه الان همش میگه فقط تورو‌میخواستیم

خداجونم مرسی که هوامو داری ❤