مادرشوهرم توجمع و غیرجمع از دخترای دیگه ک مدنظرداشته بره خواستگاریشون برای شوهرم حرف میرنه بنظرتون درستهظ؟واکنشتون چیبود اگر میدیدیم؟به همسرتون میگفتین؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بخند بگو پس ببین من چقدر خوب بودم که منو انتخاب کردین😏
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
شوهرم قبلا قرار بوده دختر خاله مامانشو بگیره اما دختره انگار با خیلیا میپریده شوهرمم بدون اینکه ب کسی چیزی بگه کنار کشیده یه شب مادر شوهرم با اینکه ما یکسال از عروسیمون گذشته بود و یکسال و نیم هم عقد بودیم برگشت گفت پارسال اینموقعها بود فلانی با شیوا دوست بود رفت دیدنش 😕😕😕 منم خیلی ریلکس گفتم آره اتفاقا برام تعریف کرده گفت ک دختره هرزه بوده اینم نخواستتش 😐😐😐 چاک دهنشو دوخت و ساکت شد 😑😑😑😑😑
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
اخه من واقعا خواستکارای خوبی داشتم خودشونم میدونن حتا یه بار خواهرشوهرم میکفت فلانی خواستگارت بوده ما میدونستیم😐خیلی ادم خسابی بودن اتفاقن اونا ولی جلوشوهرم کفت منم گفتم بحثو عوض کن دوس ندارم
من ک لبخند میزنم یا شده گفتم چرا اون نشد اون ک خدایی دختر خوبی بود گور پدرشون کرده ول کن بابا
اخه بخدا قسم من چیزی کم ندارم هیچی واقعا بعد کاملا شوهرم اینو میدونه و مادرشوهرمم وقتی منو شماختو دید خودشم رضایت داشت الان هی چپوراست میکه میخاستیم فلانیو بکیریم و اینا