مادرشوهرم توجمع و غیرجمع از دخترای دیگه ک مدنظرداشته بره خواستگاریشون برای شوهرم حرف میرنه بنظرتون درستهظ؟واکنشتون چیبود اگر میدیدیم؟به همسرتون میگفتین؟
بخند بگو پس ببین من چقدر خوب بودم که منو انتخاب کردین😏
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
شوهرم قبلا قرار بوده دختر خاله مامانشو بگیره اما دختره انگار با خیلیا میپریده شوهرمم بدون اینکه ب کسی چیزی بگه کنار کشیده یه شب مادر شوهرم با اینکه ما یکسال از عروسیمون گذشته بود و یکسال و نیم هم عقد بودیم برگشت گفت پارسال اینموقعها بود فلانی با شیوا دوست بود رفت دیدنش 😕😕😕 منم خیلی ریلکس گفتم آره اتفاقا برام تعریف کرده گفت ک دختره هرزه بوده اینم نخواستتش 😐😐😐 چاک دهنشو دوخت و ساکت شد 😑😑😑😑😑
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
اخه من واقعا خواستکارای خوبی داشتم خودشونم میدونن حتا یه بار خواهرشوهرم میکفت فلانی خواستگارت بوده ما میدونستیم😐خیلی ادم خسابی بودن اتفاقن اونا ولی جلوشوهرم کفت منم گفتم بحثو عوض کن دوس ندارم
من ک لبخند میزنم یا شده گفتم چرا اون نشد اون ک خدایی دختر خوبی بود گور پدرشون کرده ول کن بابا
اخه بخدا قسم من چیزی کم ندارم هیچی واقعا بعد کاملا شوهرم اینو میدونه و مادرشوهرمم وقتی منو شماختو دید خودشم رضایت داشت الان هی چپوراست میکه میخاستیم فلانیو بکیریم و اینا