2777
2789
عنوان

چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 48 پست
خوب اگه طاقت گریه اش را ندارید، بهتر چند ماه صبر کنید و اصلا حرفش را نزنید. بعد باهاش صحبت کنید و بگ ...

چون پسر کوچیکم ۹ ماهشه پستونک داره ازش بگیرم مال داداششو برمیداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر من کافی شاپم میریم با خودش میبره

عزیزم نازی بزاربچگی کنه ولی باهاش صحبت کن بهش بگوکه بزرگ شدی دیگه مردی شدی مردانبایدپستونک تودهنشون باشه واین حرفا یاسعی کن وقتی میخوادبخوره سرگرمش کنی که یادش بره ازاون 

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤
عزیزم نازی بزاربچگی کنه ولی باهاش صحبت کن بهش بگوکه بزرگ شدی دیگه مردی شدی مردانبایدپستونک تودهنشون ...

انقد باهاش حرف میزنم میگه مادر جان من فقط ۳ سالمه الان باید پستونک بخورم هفته ی دیگه که زن گرفتم نمیتونم پستونک بخورم😂کم میارم باهاش حرف میزنم

انقد باهاش حرف میزنم میگه مادر جان من فقط ۳ سالمه الان باید پستونک بخورم هفته ی دیگه که زن گرفتم نمی ...

ای جانم عزیززم ماشاالله عاقله خودش 😍😄😍 شماهم هفته بعدش الکی براش عروسی بگیریدبهش بگید تودیگه زن گرفتی نخوردیگه😀

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤
انقد باهاش حرف میزنم میگه مادر جان من فقط ۳ سالمه الان باید پستونک بخورم هفته ی دیگه که زن گرفتم نمی ...

وای ماشالا هفته دیگ!!!!!بزار بخوره پسرت خ بانمکه.لااقل تا آخر سال بعد ترکش بده.کوچیکه رو زود از پسونک بگیر مثل ایشون نشه

چون پسر کوچیکم ۹ ماهشه پستونک داره ازش بگیرم مال داداششو برمیداره

پس یک علتش میتونه همین باشه که میخواد از نوزادتون تقلید کنه. صبر کنید چند ماه و بعد همزمان پستونک هر دو را بگیرین. اینجا که من هستم توصیه میکنند بعد از یکسالگی پستونک را بگیریم. هم به خاطر امکان تاخیر گفتار و هم تاثیری که در رویش دندانها داره..

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم