2777
2789
عنوان

داستان زندگی من 😔😔😔عشق اولم ک هیچ وقت نمیتونم فراموشش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3835 بازدید | 145 پست

در کمال ناباوری اومد دایرکت و بهم پیشنهادازدواج دادگفت ک مامانش منو دیده و انتخاب کرده ب خودش گفته خودشم وقتی سراغمو گرفتو دیدتم ازم خوشش اومده(اینم بگم ک ما یه فامیلی خیلی دور باهاشون داریم.برا همین تقریبا همو میشناسیم)

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گفتم ک قصد ازدواج ندارمو جوابم منفیه.ولی میگفت من کوتاه نمیام هی میرفت باز مثلاچندروز بعد یه هفته بعد باز میومد پیام میدادتو همون اینستا

یه مدت گذشته بودو هنوز اصرا داشت یهو زد ب سرم زد ک باید برم تو این خانواده و جلو چشش امین و مامانش باشم و انقد خوب باشم ک پشیمون بشم خلاصه قبول کردم

علی کلا با حرف خاستگاری اومده بود جلو ک بذار اجیم باهات حرف بزنه و فلا ن من گفتم نه بذار یه مدت خودمون باهم حرف بزنیم.حرف میزدیم باهم ازش خوشم اومده بود انداره امین ک عاشقش نبودم ولی خب ب دلم نشسته بود تقزیبا

یه مدت ک گذشت حرف خاستگاری شدو گفتم بیا گفت ک مشکل مالی دارم و فعلا نمیتونم و واقعا هم میدونستم ک داره.منم قبول کردم باهم حرف میزدیم خیلیم خوب بود بهش وابسته شده بودم باعاش ک حرف میزذم اروم بودم ولی هنوز عشق امین گوشه قلبم بود

دیگ تو فامیل اونا همه این موضوعو فهمیده بودن ک علی منو میخاد حتی فک کنم ب گوش امین هم رسیده بود شهرمون تقریبا کوچیکه .این حرف بین همه پخش شده بودعلیم اگ کسی میگفت منو میخاد میرفت سراغش ک حق ندارن اسمموبیارن

خیلی بد که این جوری منتظر میزاری  من که رفتم بخوابم ارزش نداره این همه برای شمایی که به دیگران ...

اره منم میرم بخوابم والاهمه ی تاپیکاشم نگاه گذرا انداختم وخانم هنوز تموم نگرده نیت پربازدید شدنه

فهمیدم به هیچ کدوم نرسیده دیگع اخرش مشخصه

شب خوش