2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 25 پست

حالا از الان عزا نگیر دوست عزیز شاید تنها نشد یا اصلا پیش شما نیومد کسی چه میدونه فردا چی میشه ..چو فردا شود فکر فردا کنیم

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙

همون كاري كه دوستدارين پسر و عروس شما با شما و همسرتون بكنن، مثلن بگذارن خونه سالمندان، يا پول بدن پرستار براتون بگيرن و يا پسرا به نوبت كاراتون رو انجام بدن. ديگه همين اپشنا هست گلم. 

من پسر ندارم عزيزم يه دختر دارم، از الانم خونه سالمنداني كه دوستدارم رو انتخاب كردم دوست ندارم وقتي نيازمند شدم دخترم بياد كاراي منو انجام بده!

She remembered who she was and the game changed

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همون كاري كه دوستدارين پسر و عروس شما با شما و همسرتون بكنن، مثلن بگذارن خونه سالمندان، يا پول بدن پ ...

درود به شما.از الان تربیت شماست که حکم میکنه که جایگاهتون در آینده برای بچه تون کجای زندگیش باشه.سعی کن مثله پرنسسی بزرگش کنی که هیچ وقت چیزای کوچیک و دور از انسانیتی که فکر این خانم رو مشغول کرده سراغش نیاد

اووووووه از الان عزا گرفتی که اگههههه مادرشوهرت تنها موند چه کنی؟

دور از جونت از کجا مطمئنی عمرت بیشتر از اونه؟

آدم از آیندش خبر نداره پس پیشواز نرو😉

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
مامانشه دلش میخواد.یعنی تو روزی سه چهار ساعت به مامان وخواهرت اینا زنگ نمیزنی؟؟؟؟دیدی مامان خودتم تن ...

روزی 3-4ساعت ادم بخواد به خانواده اش برسه کی به زن و زندگیش میخواد برسه ؟ مردای ما کم کم تا ساعت 6سرکارن . 3-4ساعتم بخواد بره خونه مامانش شده 9-10شب بعدم که بیان خسته ان کی به زن بدبخت و بچه برسه تو رو خدا شعار ندیم . 

بله زحمت کشیدن بزرگ کردن ولی نه اینکه زن یا مرد الویتای زندگیشون رو ول کنن بچسبن به اونا . 

وقتی ادم ازدواج میکنه الویتا باید عوض شه . 

مشکل ماها اینه بچه میاریم میگیم عصای پیریمونن نمیگیم بابا این فردا خودش خانواده دار میشه . تا هست که به شوهرامون یا زنامون تکیه میکنیم بعدشم که بچه بنده خدارو از زندگیش میندازیم تا بهش تکیه کنیم مستقل بودن رو بلد نیستیم . نمیدونم چطوره اینهمه پیرزن و پیرمرد خیلی راحت تنها تو خارج زندگی میکنن توقع هم از بچه هاشون ندارن 

همون كاري كه دوستدارين پسر و عروس شما با شما و همسرتون بكنن، مثلن بگذارن خونه سالمندان، يا پول بدن پ ...

دقیقا منم ترجیح میدم یه روز از کار افتادم برم خانه سالمندان نه دختر و داماد و پسر و عروس رو از زندگی بندازم و بگم بچه بزرگ کردم باید ازم نگه داری کنن . اگه هم بزرگ کردم بخاطر لذت خودم بوده بخاطر خواستن خودم بوده نه وظیفه میتونستم نیارم 

همسایه طبقه بالایی ما یک زن تنهاس اما براش پرستار گرفتن دوتاهم عروس داره ولی عروساش رفت وامد نمیکنن ماهی سالی یبار میان دختراش میان ناهارو شام گاهی کنارش بعدش دختراش نوبتی شب میمونن و پسراش هر کاری هم باشه پسرا انجام میدن اصلا کاری ب کار عروس ندارن عروس هم خودشون نمیان ولی مانع شوهراشونم نمیشن چون بچه هاشون بزرگ شدن اونا هم تنها نیستن کلا مادرشوهرداری امریه دلخواهی وطیفه پسر و دختره حالا هرجور که میخان ولی حق ندارن ب زور عروسو مجبور کنن همانطور که زن نمیتونه شوهرشو مجبور کنه تابه مادرزنش خدمت کنه 

پدر بزرگ و مادر بزرگ پدریم با ما چند ساله زندگی میکنن و ما خودمون کلا یه خونواده شش نفری هستیم البته من دختر اول خوانواده بودم و شش ساله که ازدواج کردم و خدارو شکر از رندگیم راضی هستم ولی هیچ لذتی از خونه پدر نبردم نه من خونوادم خداییش روزای سختی بهمون گذشت الانم که الانه خونه پدرم هستن و مشکلات روز به روز بیشتر و مادرم همش در حال پخت و پز و رسیدگی و غر شنیدن و همه عمرش برای رسیدگی و خدمت  به پدر و مادر شوهر شده و روز بی کتکش هم نبوده و همیشه بدبختی رو تجربه کرده و از زندگی هیچی تفهمیده 

پدرم هم از لج مادرم که چون مادرمو دوست نداشت و خوشش نمیومد اینا رو اورد پیش خودش و من و خواهرامو و برادرم شدیم گوشت قربونی و هممون از دم اقسردگی گرفتیم که مامانم خیلی بیشتره چون فشار روش زیاده

مامانشه دلش میخواد.یعنی تو روزی سه چهار ساعت به مامان وخواهرت اینا زنگ نمیزنی؟؟؟؟دیدی مامان خودتم تن ...

دوست عزیز شما یا آقایی یا هنوز ازدواج نکردی، فکر من مشغول شده چون مادرشوهرم هر دفعه این حرفو میگه من راضی ام هفته ای دوبار بریم پیشش یا براش پرستار بگیریم این خیلی سخته که تا ابد تو خونمون با ما زندگی کنه دیگه نمیشه کاری کرد در ضمن با توجه به شناخت خودم از همسرم حتی راضی نیست خانواده من الان یه شب بیان خونمون بخوابن ناراحت میشه