2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 38 پست
منم ۲۲م باید بزنم شنیدم یکی به دست میزنن یکی به پا و یه فلج اطفال خوراکی، آره؟ دوماهه استرس واکسنش ...

فقط واکسنی که به پا میزنن دردش زیاده .دختر من دیروز زد  سه ساعت بعد از واکسن نتونست راه بره تا امروز صبح خداروشکر اروم اروم راه رفت .اولین روز یکی دوبار دستمال سرد بذار روپاش .فرداش گرم .

دخترم همه وجودم 💖💕💜

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پسرت صحبت میکنه؟

میخواستم منم از تو بپرسم

در حد آره نه مامان بابا

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و منم بالاخره دختر دار شدم خدابا بچه هامو به خودت سپردم هر ۳ تاشونو❤️🌸

میخواستم منم از تو بپرسم در حد آره نه مامان بابا

روند صحبت نمیکنه، الکی هم حرف میزنه، ک معلوم نیس چی میگه، بابا ،مامان،نی نی،جوجو، دیگه فقط همین،اما با حرکات همه چیز و متوجه میشه،اسباب بازی بگم جمع کن میکنه، لالا کن انجام میده، دست و پاشو میپرسم کو نشون میده،عاشق توپ بازی و قابلمه و ماهی تابه با ی قاشق بهش بدم یکم خیار میریزم ی نیم ساعتی هم میزنه سرش گرمه، بوس کردن و بغل کردنم بلده پسر شما چ کارایی میکنه؟ 

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
روند صحبت نمیکنه، الکی هم حرف میزنه، ک معلوم نیس چی میگه، بابا ،مامان،نی نی،جوجو، دیگه فقط همین،اما ...

همه ینایی که گفتین به اضافه خودکار بدی دستش رو دفتر خط خطی میکنه ولی حرف زدنش خیلی کمتر از اینه

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و منم بالاخره دختر دار شدم خدابا بچه هامو به خودت سپردم هر ۳ تاشونو❤️🌸