2777
2789
این کار مختص دهه شصتیا بود خواهر من. به جوونای الان باید گفت برو پروفایلای مخاطبینت چک کن یا فالوورا ...

😆😆😆😆 شغل نداره پول نتم نداره دیگه

❤❤ پرسپولیس❤❤ سروره استقلاله 666...😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فعلا سربازم ی سه ماه دیگه دارم 

ان شاءالله بعد سربازی ی کارخوب پیداکنین وبتونین راحت ازدواج کنین.لطفا موقع ازدواج خانواده همسرتونو درک کنید انتظار جهیزیه سنگین نداشته باشین.

بعضی از آقایون و خانواده شون سر کم وزیاد جهیزیه دل عروساشونو میشکنن.مثل پدرشوهرو مادرشوهر خودم هیچ وقت کارهاشون یادم نمیره

میشه واسه نی نی دار شدن خواهرم صلوات بفرستین
به نظرتون خرج ازدواج دختر بیشتره یا پسر؟کدوم بیشتر دردسر داره؟

پسر دختر جهیزیه اس تازه اگ کامل بیاره 

ولی پسر خونه ماشین طلا خرج عروسی هزینه دستوپا کردن ی شغل

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگی من افتاد 😄 و من ب عشقم میرررسم 💏

کاش تو ایران رسم و رسوم عوض بشه خیلی هاش بجای بهانه برای شادی فقط دست وپا گیره و پر از هزینه کلی هم حرف و حدیث خاله زنکی توش در میاد .... به نظر من بجای  هزینه جهاز و عروسی پدر مادر داماد و عروس هر چقدر در توانشونه مبلغ نقدیشو بدن به خود عروس و داماد و اونوقت خودشون تصمیم بگیرن که چیکار کنن خیلی راحت تر و بی حرف و حدیث تر هم هست چشم و هم چشمی ها کم تر میشه 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
اورست . تازه فروشنده کلی تعریفش کرد . جز بهترین یخچال هاش بود.

اورست؟ نشندیم تا به حال نمیدونم واقعا 

من رفتم نمایندگی ال جی 

پدرشوهرم گفت برین اونجا چون مطمینه و کیفیت داره 

اتفاقا نسبت به بیذون در حد 200 تومن اینا گرون تز هم هست تو شهر ما 

یخچالو تلویزیون هر دو ال جی بودن 

💚💜You and me together, nothing is better
پسر دختر جهیزیه اس تازه اگ کامل بیاره  ولی پسر خونه ماشین طلا خرج عروسی هزینه دستوپا کردن ی شغ ...

نمیشه اینجوری گفت خونه که میتونه اجاره کنه دست و پا کردن شغل هم هزینه مشخصی نداره برا بعضی ها کمه بعضی ها زیاد بعضی ها هم کلا کارمند یا گارگرن هزینه نداره براشون خرج عروسی هم که مشترکه ... اما جهاز کم کمش بالای هشتاد تومن میفته تو این گرونی 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

الان همه مردای متاهل تو مجاری دنبال خیانتت تو فکر زن گرفتی ول کنن بابا خوشباش 😂😂😂واسه زن جماعت هر کار کنی اخر طلبکارتن نمبینی میگن سهشیفت برو سدکار 😂😂😂خوش باش بابا