2777
2789
عنوان

کسایی ک مشکل دارید و میخایید زندگیتون خوب شه

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 75 پست
حالا نوبت من بود ناززز کردم حسابی و چند تا شرط گذاشتم همرو قبول کرد خودش ب زبون اورد نصف مشکلات ما م ...

چیکار ش کردی 

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من ک انقدد خانوادش مهم بودن براش نظرشونو تووو هیچی نپرسید همه کارا رو سپرد ب خودم حتی قبلا میگف برا خرید لباس و کفش مامانم و خاهرم باید بیان الان حتی میخاستیم بریم تالار قرار داد ببندیم به مامانش نگفته بود

بعد اشتی چنددد بار خواهرش زنگ زده بهش جواب نداده میگف دیگ نمیخام باهاش حرف بزنم اعصابمو متشنج میکنه

میخام فقط ب زندگیم و تو برسم

به پیج اینستام سر بزنید سفارش بدید براتون انجام میدم ☺️ @golden.handmades
🤣🤣 میخام همه استفاده کنن واقعا  خیلیا مشکل دارن اگ یکمش حل شه خدا رو شکر میکنم

خوب اماده کن پشت سر هم بذار

ما بچه کوچولو نیستیما دنبال خودت میخوای بکشی...

به نام خدا یه پسر خوب👦 با یه دوس دختر خوب تر👧
بعضیا چرا اینجوری میکنن  بخدا عقده پر‌ بازدید شدن ندارم فقط میخام افراد بیشتری بخونن و استفاده ...

چطوری یعنی میگی افراد بیشتری بخونن ؟ 

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست

من میگفتم سرویس طلا رو باید سر عقد بدی بهم میگف من هر چی دارم از بابامه سرویس میخرم میدم بابام بده کادو ک دیگ نخاد پول خرج کنه بابام حالا دیشب پیام داده عزیزم نگران نباش هم سرویسو خودم میدم هم یه سورپرایز دارم برات

بعد ‌‌به گوشم رسید ک با مامانش دعوا  کرده گفته باید فلان قد کادو بدید ب همسرم گفته از همه عروسات سره باید انقد کادو بدی بقیه بترکن

و اما چیزی ک معجززه کرد

سوره مزمل سه بار و سوره یس هفت تا مبین داره هر بار بهش رسیدی ب آب فوت میکنی یا قند اگ در دسترسته میدی بخوره ب نیت افزایش محبت بین خودتو شوهرت

اگرم دم دستت نیس وقتی ب مبین رسیدی شوهرتو بیار تو نظرت و نیتتو بگو

من الان نزدیک ده روزه خوندم ولی واقعا تاثیرشو دیدم تو زندگیم

و اما چیزی ک معجززه کرد سوره مزمل سه بار و سوره یس هفت تا مبین داره هر بار بهش رسیدی ب آب فوت میکنی ...

مبین چیه