2777
2789
عنوان

جذب شوهر

431 بازدید | 18 پست

سلام عزیزان .چجوری شوهرمو ب سمت خودم جذب کنم چ کارهایی ..حرف هایی و رفتار هایی انجام بدم..شوهرم وقتی میره سر کار اصلا باهام تماس نمیگیره یا خیلی کم با اینکه میدونه تو خونه تنهام و کسی پیشم نمیاد .. به نظرتون چرا اینجوریه ؟

روزهایی پر از امید ،سلامتی ،شادابی، زیبایی، مهربونی و دوستی از طرف شما برای خودم خواستارم..    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب آنچه زنان درباره مردان نمیدانند رو بگیر بخون خیلی عالیه

مرسی 😘

روزهایی پر از امید ،سلامتی ،شادابی، زیبایی، مهربونی و دوستی از طرف شما برای خودم خواستارم..    
ببین خیلی مهربون باش خیلی صبور ی مدت باش راه بیا.اونقد نازشو بکش که بیاد سمتت.بعد اگه ی ساعت نبینتت ...

اهوم چیزه خوبیه آخه ای چند روز یکم دعوا داشتیم فک کنم مال همینه 

شورت_قرمز😄#  

یعنی کلی خندیدم . افرین هرچی میشه میگن شورت قرمز 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
آی دعوااااا.چقد بدم میاد از کسی که تو دعوا مقصره و قیافه میگیره.

مقصر ن من بودم ن اون تاپیک قبلم رو بخون فقط در حد ناراحتی کوچیک بود 

سوره مزمل 3 بار بخون فوت کن به آب بده بخوره تا40 روز یا سوره یاسین بخون به هر مبین که رسیدی فوت کن به آب بدش بخوره یا شربت کن میگن برای مهرو محبت خوبه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ