mahpishano مدیر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 538 عنوان کچل کنم؟!😭 | مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 19 پست بچه ها من فقط تو ۲ سال، ۲بار موهامو رنگ کردم با فاصله یک سالی وجب هم کوتاه کردماونوقت موهام هرروز داره خشک تر و وز تر میشهو اندازه ۲ میل هم موخوره گرفته از خشکیبگین چیکار کنمخسته شدم از ماسک و شامپوهای گرون ک نتیجه هم ندارهبرم کچل کنم؟! همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه 1397/10/05 | 16:58 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahpishano مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 538 خوب ببین پس یه دکتر پوست برو حتما میتونه کمکت کنه ولی خواهرانه بهت میگم اصلا اگه آرایشگرا گفتن بیا ... مرسی عزیزم همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه
mahpishano مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 538 دیگ رنگ نکن منم اینجوری شدم الان ۲ساله رنگ نکردم بعدم هر روز موهاتو روغن ارگان بزن لوازم ارایشیا دار ... چشم ممنون همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه
پروازدراسمان عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 3418 من عاشق اینم موهامو پسرونه بزنم. تا مجرد بودم موهام همیشه کوتاه بود یبارم کچل کردم خییییلی حال میده انصافا. یه ماهه درومد بعدش شد پسرونه کیف میکردم. الان هرسری میرم ارایشگاه شوهرم میسپره موهاتو دست نزنیا
10458nilo عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 334 من عاشق اینم موهامو پسرونه بزنم. تا مجرد بودم موهام همیشه کوتاه بود یبارم کچل کردم خییییلی حال میده ... اوهوم کچل کردن خیلی باحاله☺😊🤗🤗🤗
1313reza عضویت: 1397/11/15 تعداد پست: 115 سلام من یه گروه تلگرامی دارم مخصوص کوتاهی و کچل کردن مو. عکس و گیف و داستان و فیلم هر کی خواست بگه عضو بشه. ممنونم