2777
2789
فقط باید جناق بند حتما ببنده که زود جوش بخوره و سرما اصلا بهش نخوره چون عفونت میکنه و چیزه سرد اصلا ...

عمم خیلی رعایت میکنه دکترش میگفت بیشتر به خاطر استرسه. فقط سالم از بیمارستان بیاد خونه بقبه رو رعایت میکنه

عمم خیلی رعایت میکنه دکترش میگفت بیشتر به خاطر استرسه. فقط سالم از بیمارستان بیاد خونه بقبه رو رعایت ...

انشاالله مادر شوهر من تو تابستون عمل کرد اینقدر اب یخ میخورد اصلا رعایت نکرد تا ریه هاش اب اورد و بخیه هاش عفونت کرد😷

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله مادر شوهر من تو تابستون عمل کرد اینقدر اب یخ میخورد اصلا رعایت نکرد تا ریه هاش اب اورد و بخ ...

ریه هاش اب اورد چکار کردن؟؟

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!

بابای منم دکتراتشخیص دادن باید عمل باز انجام بده ولی کمی ترسیده 

هی دست دست می‌کنه نمیره  عمل کنه 

دعا کنید عمل کنه و حالش خوب بشه

محمدمهدی و محمد مسیح هدف از تولد شما خدمت به امام زمان است و بس   
بابای منم دکتراتشخیص دادن  باید عمل باز انجام بده ولی کمی ترسیده  هی دست دست می‌کنه نمیر ...

عمه منم میترسید بهش نگفتیم عمل داری دکتر گفته باید بالن بزنی خودش نمیدونه. دیگه الان نمیدونم فهنیده یا نه

خوب ک اگ بذارن😬 ولی خوبم همیشه خوبم، نارسایی قلبی

عزیزم سوال دارم میشه جواب بدی?

شما دقیقا مشکل قلبتون چی بود 

نارسایی یعنی چی 

چن سالگی و کجا عمل کردید 

الانم تحت نظر باید باشید

مهربونا برای رفع گرفتاریم ی صلوات بفرستید🌷🌷حاجت دلتون روا😍😍