2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره منم حدس میزنم روند افزایشیش داره شروع میشه ولی تا چقد دیگ خدا عالمه

نمیدونم کلا بنظرم سه ماه آتی و سال بعد بالاتر از ۳۵۰ میشه،شاید ب ۶۰۰ هم برسه، الله اعلم. میگم هرکی نیاز ب خریدداره توهمین ۳۰۰ بخره

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
کسی میدونه طلا الان چنده؟

🔹اونس طلا
۱۲۷۴
🔹مظنه بازار تهران
۱,۴۲۵,۰۰۰
🔹طلاي 18 عيار
۳۲۹,۰۰۰
🔹طرح جدید
۳,۶۳۵,۰۰۰
🔹نیم سکه
۱,۹۲۰,۰۰۰
🔹ربع سکه
۱,۱۹۰,۰۰۰
🔹سکه گرمي
۶۵۵,۰۰۰
دلار 🇺🇸 نقدی ۱۱۲۰۰
درهم 🇦🇪 امارات ۳۰۸۰

@akharin_gheymatha

خدا کنه بره بالا من ۵ روزه خریدم

این چه حرفیه بزار ماهم بخریم برادرم تازه فردا قراره باشوهرم پس اندازیکسالمونو که با زحمت به۱۲ملیون رسونیم طلا بخریم دعا کن تا فردا حسابی ارزون بشه

بچه محل امام رضام😎..

♦️رفت و برگشت قیمت ها در بازار طلا و ارز

🔹هم اکنون قیمت دلار در صرافی ملی نسبت به صبح کاهش یافته و با قیمت ١١ هزار و ۲۰۰ تومان فروخته و با قیمت ١١ هزار و ۱۰۰ تومان خریداری می شود.

🔹در بازار سکه و طلا نیز ریزش قیمت‌ها مشهود است، قیمت سکه از ٣ میلیون و ۹۴۰ هزار تومان صبح به ٣ میلیون و ۶۷۰ هزار تومان رسیده است/ تسنیم

#اقتصادی

@AkhbareFori

لطفا هر کی امضام رو می بینه واسه مامانم فاتحه بخونه🙏❤

از یه جای موثق شنیدم میگن این افزایش قیمت به خاطر سال نوی میلادی هست چون معمولا همیشه تقاضا زیاد میشه و دوباره میاد پایین

لطفا هر کی امضام رو می بینه واسه مامانم فاتحه بخونه🙏❤