2777
2789
فقط دنبال اينن ك همههههه حرفشونو تاييد كنن  خب حرفشون اشتياس!  من ٤ساله كلي مطالعه كردم ...

ول کن بابا. بی تربیتن. نمی دونم چرا با این همه اطلاعا حیفن خودشونو این جا هدر می دن. 😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه چرا باید یه خانم کتک بخوره به رو خودشم نیاره بعدش ؟ تازه اسمشم بذاریم صبوری و متانت و بساز بودن و .....؟؟؟؟؟😰😰

تو رمز چشمک گرگ و شبان را دیر فهمیدی ‌‌‌‌/ همان اول حساب گله روشن بود باور کن ....

بنظرم در‌اینجا ‌بد نگفته 

لازم نیست جیغ جیغ کنی ولی باید متوجه رفتار زشتش بشه دست بزن‌نه تنها به جسم‌به روح‌‌هم آسیب‌زیادی میزنه

حداقل‌باهاش سرسنگین باشین تا متوجه رفتارش بشه 

باهاش صحبت نکنین تا بیاد عذرخواهی کنه 

همسرتون دست از سر این رفتارش برداره برای تربیت بچه اتونم بهتره تا اینکه تو‌محیطی باشه که‌پدرش مادرش و‌بزنه مادرشم براش مهم نباشه 

این بده باید با حرف زدن نشد با رفتارتون نشد با مشاوره ایندعادت زشتو‌از همسرتون دور‌کنین

إدامس ندوس😓😓همین که به زندگی عادیم ادامه میدم وغذامیپزم وشب ها باهمون عادت همیشگی میرم پیشش میخواب ...

شوهر منم همینطوره بشینم گریه کنم فک میکنه چه آش دهن سوزیه که دارم بخاطرش گریه میکنم.منم خودمو میزنم به بیخیالی محل نمیدم .وقتی تنهام یه دل سیر گریه میکنم خالی میشم

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
شوهر منم همینطوره بشینم گریه کنم فک میکنه چه آش دهن سوزیه که دارم بخاطرش گریه میکنم.منم خودمو میزنم ...

به خدا اولاکه گریه میکردم گفت من بدم میاد ازگریه فکر نکن منومیتونی خر کنی.اما دست خودم نیس دوتا قطره میاد پایین بعد که میره عررررر میزنم 😂😂😂😂

هیچی