2777
2789

همه رو تو پست اول میگم که به وقت و شعور مخاطبم احترام گذاشته باشم دیشب خالم زنگ زد و گفت شنیدی خبرو گفتم نع گفت یکی ازمردای فامیل دور سه ماهه هوو اورده سر زنش وکسی خبر نداشته زن دوم هم دختر دایی زن اوله مجرده و ‌۲۷سالشه ازاین دلم میسوزه که زن اوله انقدر خوشگل و ناز و بساز بود صداش درنمیومد با سختی و نداری مرده ساخت حالا که وضعش خوب شد اینطور کرد مرده سه تا بچه هم داره دختر اولش امسال کنکور داره با چه روحیه ایی درس بخونه اخه؟قرار بود بعد کنکورش عقدش کنن واسه یکی نمیدونم حالاکی بوده زن اول هم قهر کرده رفته خونه باباش .باباش دیابت داره مریضه بهش گفته برگرد سرخونه زندگیت تو که بدبخت شدی برو بالا سر بچه هات اونا بدبخت نشن 😔😔😔مرده گفته من زن اولمو خیلی دوست دارم و برام عزیزه اما این دومی رو هم دوست دارم دوستان حواستون به شوهراتون باشه ببخشیدم اگر جواب ندادم به کامنتاتون چون اعتبار بستم داره تموم میشه

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از بس بساز بوده این بلا سرش اومده..باید پدر مردو در بیاری که از هر چی زنه زده بشه😵

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

منم تا دوازده نت دارم😉

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

یعنی دختر دایی به فامیل خودش خیانت کرد؟ عجب آدم پستی مگه میترسید ازدواج نکنه که رفت با یه مرد زن دار اون هم فامیل ازدواج کرد. مردک چقدر پر رو هست زن اولم رو دوست دارم. دل که دل نیست دریای بیکران هست

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

حالا زن اول دوست داشته اینکارو کرده . من جای زنه بودم ب مرده سم میدادم تا بمیره  

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

همیشه همینطوره اصلا نباید رو داد ب شوهر همش باید از پول شوهر واس خودت خرج کنی و  پس انداز جدا داشته باشی . خودم این درد رو تا حدودی دیدم و واسم پیش اومده اما در حد دوستی بودن الانم بخاطر همون دختر همه چیمونو از دست دادیم و شوهرم بیکار کنار منو دوتا بچه کوچیکم نشسته 

زن اول باید برگرده خونه بره مهریه رو بذاره اجرا!بعدم دهن اون زن دوم و خانواده اش رو سرویس کنه!بعد تقاضای طلاق کنه و زندگی رو به اون اقا زهر کنه!اینجوری میشه مادر نمونه و الگوی بچه هاش!نه اینکه بشینه خونه باباش و کاری نکنه!

پانداتون رو در راه رسیدن به سلطنت قطع دسترسی کردن!!!!  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز