2777
2789
عنوان

سواله خب‌پیش میادددد😂😂😂😂 نخندیدا

| مشاهده متن کامل بحث + 3017 بازدید | 180 پست
خدا کنه ی شوهر پشم دوس گیرم بیاد😂😂😂

دیوونه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

من خودم یه ذره مو دربیاداااا درجا باید اونو بزنم

خیلی حساسم خیلی😅

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

این داستان پشم های پردردسر😐😐

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

پشمالوهارو‌شاخ‌نکنیم#  

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بخدا پارسال حامله بودم از حمومون بدميومد دو ديقه دوش ميگرفتم وقت نميكردم بزنم بهش گفتم نميتونم تو حم ...

من شنیدم بعضی مردا از موی تناسلی خوششون میاد

شاید همسر شمام اینجوری باشن

من آن دردم که هر جایی پی مرهم نمیگرده
نخواااااب😭😭

خدای‌ پشم باید بخابه پوستش خراب میشه😂😂😂😂

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰
پشمالو# حرمت داره ن لذت نه# _علیه_خشونت به پشمالوها😩

ما تا اخرین‌پشم میجنگیم😂😂😂

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز