2777
2789
راضی هستین؟

من الان نزدیک ۸ ساله طبقه چهارم زندگی می کنم دیگه عادت کردم ولی کسی میاد خونمون نفسش می بره

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک با پله مشکلی ندارم انقد تو خوابگاه پله بالا پایین کردم عادت دارم شوهرم قبول نمیکنه میگه بخوایم پاشیم کسی طبقه ۴ رو اجاره نمیکنه صابخونه پولمونو نمیده تو دردسر میوفتیم

والا مجبوریم روزی چند بار بریم و بیایم دیگه عادت کردیم

اخي عزيزم 

ني نيتون پا قدمش خيره يه خونه به زودي زود ميخرين عالي 👌🏼👌🏼👌🏼

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
اخي عزيزم  ني نيتون پا قدمش خيره يه خونه به زودي زود ميخرين عالي 👌🏼👌🏼👌🏼

ممنون عزیزم

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

خب يكم ديگه هم بگرد 

الان خيلي موقع خوبيه واس خونه 

ان شالله يه خونه بهتر گيرتون مياد 

اگر نه كه همين عاليه ،بازسازي هم كرده تميزه ،تازه با پله با س نت هم خوش فرم ميشه 😂

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي