2777
2789
عنوان

کد سبد کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من این میاد

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

فعلا فقط به بهزیستی و کمیته امداد میدن. بعدش به مستمری بگیران . 

به همه تعلق نمیگیره

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

خدالعنتشون کنه ملت روسرکارگذاستن اونا فقط براساس اخرین رقم شماره ملی وقت میدن دیگه نمیگه که شامل هست یانه،،،انگارملت بیکارن که هرروزپاشن برن فروشگاه،،خدالعنتشون کنه

دوتا چهار  يعني ستاره چهار ستاره چهار مربع

همینو زدم...دیروز ک اجرا نمیکزد ارور میداد...امروز این میاد ...چیزا دیگشم میزنم میگه مسدود شده کلا توسط سازمان تامین اجتماعی

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.