مردا مغزشون تک قطبیه وقتی به یه چیز فکر می کنن به چیز دیگه ای نمی تونن فک کنن انگار کلا از این سر مغز به اون سر یه سیم وصل شده
اون لحظه فقط به این فک کرده شما نون نداری
سرزنشش نکن
شوهرمنم اینطوریه
خنگوله
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
دیگه چرا اومد اتاقات و دید😆😂بیخیال پیش اومده دیگه توام عین منی اینطوری میشه حرصصص میخورما منم سه ...
ههه خدا یه بارم داشتم موهای پا با اپلیدی بر میداشتم خوارشوهرم اومد منم در باز کردم لباس کوتاه پوشیده بودم پشمای پام بود خدا اون لحظه باز مردم وزنده شدم
بیا تا جوانم بده رخ نشانم که این زندگانی وفایی ندارد الهم عجل لولیک الفرج
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
هروز میگم ولی از موقه باردارشدم خیلی تنبل شدم الان ک سرماخوردم هیچی دیگه اصن نمیتونم بلندشم
آخی نااااااااازی
حرص نخور عزیزم عذرت موجهه
هم مریض بودی هم حامله