2777
2789
عنوان

ای خدااا😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 28 پست
مال من گند بود اومد دوتا اتاقامم دید ای خدااااا😥

حالا دیگه کاریه که شده 

اصلا خودتو ناراحت نکن 

فقط همیشه در اتاق ها رو ببند و سالن و آشپزخونه مرتب باشه 

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم

مردا مغزشون تک قطبیه وقتی به یه چیز فکر می کنن به چیز دیگه ای نمی تونن فک کنن انگار  کلا از این سر مغز به اون سر یه سیم وصل شده 

اون لحظه فقط به این فک کرده شما نون نداری 

سرزنشش نکن 

شوهرمنم اینطوریه 

خنگوله  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گوشتونده قرارنیس هرروزخونه ادم جمع باشه خب مریض بودی

اخه اولین بار نیس خدا هروقت خونم کثیفه همه میان تا تمیز میکنم پشم از دم درمون رد نمیشه

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 
حالا دیگه کاریه که شده  اصلا خودتو ناراحت نکن  فقط همیشه در اتاق ها رو ببند و سالن و آشپ ...

بسته بودم بخدا اومد باز کرد دید

دیگه چرا اومد اتاقات و دید😆😂بیخیال پیش اومده دیگه توام عین منی اینطوری میشه حرصصص میخورما منم سه ...

ههه خدا یه بارم داشتم موهای پا با اپلیدی بر میداشتم خوارشوهرم اومد منم در باز کردم لباس کوتاه پوشیده بودم پشمای پام بود خدا اون لحظه باز مردم وزنده شدم

اخه اولین بار نیس خدا هروقت خونم کثیفه همه میان تا تمیز میکنم پشم از دم درمون رد نمیشه

دقیقاهمینطوره همیشه نمیدونم چراخخخ ولی ازفرداحتی یه روزم نذارخونت کثیف بمونه همه چیوهمون لحظه بردارازبیرون میای اصلالباس نریزهمون لحظه جمع کن ظرفاهمه چی توی همون لحظه تمیزکن هم خسته نمیشی هم خونت همیشه مرتبه 

سعی میکنم ازین جمله باباپنجعلی توی زندگیم استفاده کنم"بود بود، نبود نبود!
ههه خدا یه بارم داشتم موهای پا با اپلیدی بر می

داشتم خوارشوهرم اومد منم در باز کردم لباس کوتاه پوشیده ...

کم کم یادمیگیری اولاش همینجوری ادم سوتی میده بایدهرروزباخودت بگی ممکنه کسی بیاد

کم کم یادمیگیری اولاش همینجوری ادم سوتی میده بایدهرروزباخودت بگی ممکنه کسی بیاد

هروز میگم ولی از موقه باردارشدم خیلی تنبل شدم الان ک سرماخوردم هیچی دیگه اصن نمیتونم بلندشم

هروز میگم ولی از موقه باردارشدم خیلی تنبل شدم الان ک سرماخوردم هیچی دیگه اصن نمیتونم بلندشم

اشکال نداره اتفاقاتحرک خوبه برات اگ همه چیوهمون لحظه جمع کنی  روزی نیم ساعتم کارنداری 

بسته بودم بخدا اومد باز کرد دید

پس فضوله !

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

آخی    نااااااااازی   

حرص نخور عزیزم عذرت موجهه

هم مریض بودی هم حامله

این حرفتو قبول دارم ولی فرق میکنه شرایط من خونم دائما تمیزه ولی اونموقع که میوه ندارم ازمریخم برام مهمون میاد

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"