2777
2789
عنوان

بی بی چک مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 28989 بازدید | 61 پست
من دوماهه اقدامم دکتر گفت مشکلی نداری فقط فولیک اسید بخور ولی نشده این ماهم ک پریودم الان راستی تو ...

من دوسال پیش دقیقا این موقع از اذر پریود نشدم باوجود کیست تخمدان و تنبلی و عفونت اونم ناخواسته بعد تو 5 ماهگی زایمان زودرس داشتم کیستم اب شد ولی منظم نشدم دوماه پیش سونو دادم گفت کیست نداری ولی تنبلی داری فولیکول هات 8. 9. 13 هستن باید داروی محرک بخوری منم سنم کمه دکتر گف نخور زوده. همین هر شب فولیک اسید خوردم و روزی ی دونه متفورمین. مثلا دوره هام خیلی نامنظمه و موقع پریودی درد و خونریزی شدید دارم

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱
من دوسال پیش دقیقا این موقع از اذر پریود نشدم باوجود کیست تخمدان و تنبلی و عفونت اونم ناخواسته بعد ت ...

آهان ممنون انشالا هرچه زودتر مامان شی گلم بدون دردسر و اذیت

منم سنودادم تو همون سنوگرافی تنبلی داشتم میگفتن اره؟

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان ممنون انشالا هرچه زودتر مامان شی گلم بدون دردسر و اذیت منم سنودادم تو همون سنوگرافی تنبلی داشت ...

مرسی عزیزم. اره تو سونو فولیکول هات اگه زیر 18 یا 22 باشه تنبلی داری

مرسی عزیزم. اره تو سونو فولیکول هات اگه زیر 18 یا 22 باشه تنبلی داری

آهان آخه تو سنوگرافیم چیزی ندیدم ک اسمش فولیکول باشه

آندومتر و از این چیزا دیدم یعنی از فولیکولام سنو نگرفتن؟

آهان آخه تو سنوگرافیم چیزی ندیدم ک اسمش فولیکول باشه آندومتر و از این چیزا دیدم یعنی از فولیکولام س ...

برا من اونام بود اما دفعه اول نوشته بود در هردو تخمدان فولیکول های ریز متعدد رویت شد دفعه دوم انگار بزرگ تر شده بودن 8 9 13 بود شاید دکتر ننوشته از فولیکولات بگیرن

برا من اونام بود اما دفعه اول نوشته بود در هردو تخمدان فولیکول های ریز متعدد رویت شد دفعه دوم انگار ...

آهان پس فولیکول تنبلی رو مشخص میکنه ایندفعه بهش میگم مرسی

سلام من چهار روز پریودیم گذشته دیشب تست یونی زدم مثبت شد صبح هم بازم زدم خیلی خیلی کمرنگ تو شکم دوسال هم انتظار نی نی دارم دل درد پریودی دارم میگیرم ول میکنه چیکار کنم باردارم ایا

سلام دوستان خوبین.من در حال اقدامم شب که بی بی چک میزارم یه هاله فقط میندازه صبح که میزام یه خط صورتی میاد رفتم آز دادن مفنی بودلطفا کمکم کنین کسی تا حالا همچین اتفاقی براش پیش اومده ??