2777
2789
عنوان

ولی من دلم تنگ میشه اخه😫

830 بازدید | 149 پست

با اونی ک تازه اشنا شدم حرف میزدیم ک بهم گف اخر این ماه دفترچه شو میفرسته بره خدمت 

بعد یه ماه اینا هم معلوم میشه کجا باید خدمت کنه

بهم گف منو از یاد میبری من برم تو با یکی دیگه میشی البته تقصیر تو نیست کی منتظر مونده ک تو بخوای برام منتظر بمونی

منم بهش گفتم تو ک منو نمیشناسی چرا اینجوری میگی با این حرفات بیشتر ناراحتم میکنی من همه نیستم 

دلم گرفت ک ب این زودی میره تازه اوایل اشنایی ماهم هست 

من میترسم وابستش بشم منتظرش بمونم ولی اون وقتی برگرده منو نخواد

اونم میترسه بره بیاد میبینه من اونو فراموش کردم اونو نمیخوام دیگه

نمیدونم چی کنم

من اخه اونجوری نمیکنم ولی اونو نمیدونم 

میخوام بهم باور کنه ک من اونجوری نمیکنم 

چجوری اعتمادشو جلب کنم؟ 

تازه نمیخوام وابستش شم زیاد برا اون چیکار کنم؟ 

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باد# ناله.     هميشه دوس داشتم بگم😁😂😂😂😂 نزنيماااا  عادت ميكني. بگو ب نوك ...

ینی چی؟ 

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔

دوس پسر منم سربازه خودم گفتم بره سربازی الانم چن ماهه سربازیه بااینکه سربازیه بازم زنگ میزنم باهاش حرف میزنم ن من فراموشش میکنم ن اون نمیزارمم ک فراموش کنه😆😅😂

мʏ ɩovɘ ɢod🌈💫
آخی یاد بچه گیهام افتادم

خیلی کمک کردی واقعا مرسی

میتونی وقتی رف بش زنگ بزنی..شماره دارن خو

مگه گوشی میبرن؟ 

باد# ناله.     هميشه دوس داشتم بگم😁😂😂😂😂 نزنيماااا  عادت ميكني. بگو ب نوك ...

😂 بازم مثل همیشه پست اولی! 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

دوس پسر منم سربازه خودم گفتم بره سربازی الانم چن ماهه سربازیه بااینکه سربازیه بازم زنگ میزنم باهاش ح ...

اخه ما تازه اشنا شدیم

مگه گوشی میبرن زنگ میزنی؟ 

ای بابا یه روز میشینی به این حرفهای خودت میخندی.  نازی.

الان ک نمیخندم فعلا دلداری خواستم فقط 

بعدا بقول شما بزرگ شدمااا الان بچم نمیفهمم میخندیم