2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 61 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم قبل ازعروسیمون اصلا به این چیزافکرنمیکردم 

عزیزم به نظر من هم شوهرت گناه داره و هم واس خودت نیازه تو فقط برو س ک س تراپیست،بعدم به دوستمونم گفتم ۲ دقیقه بیشتر طول نمیکشه دو دقیقه درد بکشی چی میشه،وقتی هم میگی شوهرت رو دوست داری با عشق و علاقه نزدیکش شو،آروم و رمانتیک خودتو بسپار بهش خودش بلده اصلا نگرانی نداره

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹
گلم حرفات درسته همشون،ولی فکر نمیکنی که شاید این ترس تو باعث بشه شوهرت رو از دست بدی؟واس یه درد جزیی ...

عزیزم اون درد یکی دودقه ای برای شماست ک مشکلی ندارین خداروشکر. من خودم ازش خاهش میکردم بیاد جلو ولی موقع کار به حدی انقباض دارم ک عملی صورت نمیگیره دکترام همش همینارو میگن من خودمم نمیدونم چرا اینجوریم اتفاقا تودرد صدام در نمیاد ولی این یکی فرق داره

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
خیلی عذاب آوره توروخداقبل ازازدواجت سعی کن مشکلت حل کنی 

من حتي ميترسم به اون قسمت خودم تو اينه نگاه كنم😔😓

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
یه باررابطه سطحی داشتیم که فکرکنم همون لحظه پریود شدم وخونریزی شدید داشتم بدترباعث ترسم شد 

خب خوبه تا اونجا بری بقیه اش یه دقیقه هم طول نمیکشه نگران نباش فقط باید آروم باشی و به فکر علاقت به شوهرت باش نه چیز دیگه

گلم حرفات درسته همشون،ولی فکر نمیکنی که شاید این ترس تو باعث بشه شوهرت رو از دست بدی؟واس یه درد جزیی ...

ممنون ک راهنماییم کردی سک س تراپیست رو حتما اقدام میکنم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
عزیزم اون درد یکی دودقه ای برای شماست ک مشکلی ندارین خداروشکر. من خودم ازش خاهش میکردم بیاد جلو ولی ...

خب زیاد باشه برای اون که دکترها این کار رو میکنن یا روش و راهکار میگن

خب خوبه تا اونجا بری بقیه اش یه دقیقه هم طول نمیکشه نگران نباش فقط باید آروم باشی و به فکر علاقت به ...

اون رابطه یه هفته بعدعروسیمون بودالان  یک ماه گذشته اصلا نخواستم دیگه امتحان کنم

اون رابطه یه هفته بعدعروسیمون بودالان  یک ماه گذشته اصلا نخواستم دیگه امتحان کنم

آخی ترسیدی دیگه،گلم اون فقط اولش اونطوری درد و خون اینا داره الان دیگه هیچی نمیفهمی باور کن بهت که گفتم با شوهرت عاشقانه و رمانتیک شروع کنی فقکرت پیش عشق شوهرت باشه چیزی نمیفهمی منظورم ترست هس ها درد اینا که الان اصلا نداری