عزیزم من اینو برات پیدا کردم:
مواد لازم:(برای 10 تا 12 نفر)
1- گوشت سردست بدون استخوان گوسفندی 500 گرم
2- جو پوست گرفته 250 گرم
3- سبزی آش 1 کیلو و نیم
4- نخود و لوبیا و عدس و ماش (مجموعاً به تساوی) 1 کیلو
5- برنج یک استکان (100 گرم)
6- پیاز سرخ کرده 4 تا 5 قاشق سوپ خوری
7- کشک ساییده غلیظ 4 تا 5 لیوان (یک لیتر)
8- نمک و فلفل به مقدار کافی
9- زرد چوبه 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
بهتر است حبوبات را قبلاً خیس کنیم چون در این حالت زودتر پخته می شود. گوشت را با حبوبات و پیاز سرخ کرده و زردچوبه می گذاریم نیم پز شود. بعد جوی پوست گرفته و برنج را که بهتر است قبلاً خیس کرده باشیم داخل گوشت و حبوبات می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم و گاهی نیز آش را بهم می زنیم. سپس سبزی را به دقت تمیز و خرد می کنیم و داخل آش می ریزیم. بعد قطعات گوشت را بیرون می آوریم و می کوبیم و داخل آش می ریزیم. این آش باید کاملاً غلیظ و جا افتاده شود بعد از آماده شدن آش آن را از روی آتش بر می داریم و کشک داخل آش می ریزم و بهم می زنیم و آش را در ظرف می کشیم و روی آن را کمی کشک ساده می دهیم و با نعناع داغ و پیاز سرخ کرده مصرف می کنیم.