2777
2789
هرروز گردگیری...جاروبرقی..سرامیکا...هفته ای یباراساسی تر...تاروی کابینتارم تمیزمیکنم

اوه نه اونارو دير دير ميکنم چند ماهى يه بار. کابينت هام ام دى اف سياه اصلأ کثيف ديده نميشه بالاشم روزنامه گزاشتم وقتى کثىف شد روزنامشو عوض ميکنم راحت

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      
اوه نه اونارو دير دير ميکنم چند ماهى يه بار. کابينت هام ام دى اف سياه اصلأ کثيف ديده نميشه بالاشم رو ...

خوشبحالت

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به نظرم ديگه زياد وسواس نشين

ازبعدسقط اینجورشدم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
دقیقا مثل من هرروز جاروبرقی کردگیری سرمیکا هفتهی یک بار ساعت و لوستر و درها ........

چیکارکنیم؟خسته میشم

در حال جوشیدن هستند😆

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اره به خدا من که هرروز کار دارم بیدار میشم میبینم صبح شده یاد کارا میفتم دلم نمیخواد از جام بلند بشم

اره...فرداکارهفتگیمه.  عزاگرفتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز