2777
2789
عنوان

دعوت بی جا

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 27 پست

بهتر

زیاد تو دستو پا هم نباشین بهتره..توام تا وقتی رسمی دعوتت نکرده نرو

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی جاها دیدم عروس را تا پاگشا نکردن باخانوادش،برای یه غذای خودمونی،مصل فقط ماکارونی یا فقط کوکو،دعوت نمیکنن،شاید اینم یه غذای معمولی داره که بنظرش بده شما را قبل پاگشا اینجور دعوت کنه،حالا یواش ونرم به شوهرت بگو فقط من نیام؟بالبخند بگوشاید قضیه دستت اومد

سراسر زندگی من معجزه بود 
بعضی جاها دیدم عروس را تا پاگشا نکردن باخانوادش،برای یه غذای خودمونی،مصل فقط ماکارونی یا فقط کوکو،دع ...

طرف ما بعد عقد پاگشا میکنن ک اونم کرده ..دفعه قبل ماهی پخته بود بازم منو نگفت بخدا عصبی میشم این کارارو میبینم 

حالا تو باز خواهرشوهرته من جاریم اینجوری بود عقد مادر شوهرم نبود مستفرت بود زنگ میزد برات خورشت قورمه سبزی گذاشتم که دوست داری بیا اینجا شام فک کن من واقعا نمیدونستم چیکارش باید کنم تو که خواهرشه بیخیال

به نظره من اصلا به روی خودت نیار

یه وقت پیش شوهرت گِله کنی، به گوش خواهرش برسه

فک میکنه چه خبره، تو دوس داری بری خونش

میدونم ناراحتی داره، اما به روی خودت نیار، جای جبران بسیاره😉😜😉

حالا تو باز خواهرشوهرته من جاریم اینجوری بود عقد مادر شوهرم نبود مستفرت بود زنگ میزد برات خورشت قورم ...

وایی چجوری تحمل کردی جاری من این کارو کنه شوهرم بره خفش میکنم 

شوهر من پارسال بی من رفت خونه خواهرشوهرم.خواهرشوهرم و مادرسوهرم که خبرداشتند شوهرم رو ناهار میبرن نک ...

اره اینا هم اینجورین..شوهرم عقل نداره اگه یبار نمیرفت میفهمیدن باید منم میگفتن

شاید از اینکه داداشش خونه شما میاد معذبه میگه مزاحم شما نشه نظر بدی نداره اینکه شما رو نمیگه شما نامزدید رسم ما اینه جز خونه مادر زن ومادرشوهر خونه بقیه خیلی نمیرن فقط رسمی یا عیدی چیزی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

وایی چجوری تحمل کردی جاری من این کارو کنه شوهرم بره خفش میکنم 

نامزدن خواهر جو نده زن وشوهر بشن مطمئنا با هم میگه نگه هم حتما شوهرش نمیره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ