2777
2789
عنوان

ندا یاسی کشته شده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7590 بازدید | 48 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

به درک ...حالم ازش بهم میخوره...درسته خیلی سختی کشیده ک حالا اینجوری شده ولی حق نداره به یه ملت توهین کنه...

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️

وای نه خیلی ناراحت شدم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
چجور میتونی به مرگ یکی بگی به جهنم 😔

شما زیادی حساسین😐اگه اینجوریه تو هر 3ثانیه یه نفر میمیره واسه اونام بشین غصه بخور

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  
اخی بیچاره  کاش دروغ باشه

دلم میسوزه 

ی سری هم میگفتن hiv گرفته توی بیمارستان دیدنش

کاش همش دروغ باشه 

چقدر مردم سنگدل شدن به مرگ یکی راضی شدن

انگار خودشون هیچ گناهی ندارن 

به بعضیام باس گفت : خز شدی.... از بس همه داشتنت😏

خداکنه طناز مهربانو نکشن .‌اقا من لایواشو می بینم از خنده ریسه میرم .. انقد با این پسر مسرا لاس میزنه . هی میگه پاشو اندامتو ببینم . بوس بده . بیا کانادا فلان کنیم . خیلی مسخره اس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز