2777
2789
انشالله ک این دوران را به خوبی و بدون خطر پشت سر بذاری و نی نی قشنگتو به موقع و سالم و تپل به دنیا ب ...

آمین مهربون دختر ....ان شاءالله توهم به مراد دلت برسی....

شما دکتر چیزی رفتین

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕
نمیدونم من حس میکنم لاغری تاثیر نداره دو نفر میشناسم ۹۰ کیلو راحت باردار میشن ... خدا بزرگه بخاط ...

شانس اوناس ک چاق باردارمیشن من ک از این شانسا نداشتم ....حالا لاغر کنم ک بعد ک میخوام برم واسه ای وی اف دکتر بهونه نداشته باشه

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آمین مهربون دختر ....ان شاءالله توهم به مراد دلت برسی.... شما دکتر چیزی رفتین

دکتر ک زیاد رفتم الان ی سال و نیمه زیر نظر مرکز ناباروری ام .....عکس رنگی رحم انداختم لوله چپم بسته بود دکتر عمل هیسترو و لاپراسکوپی کرد بازشون کرد بعد چندوقت خودم و شوهرمو تقویت کردم و رفتم ای یو ای بازم فایده نداشت ....حالا دکتر گفته حتما ای وی اف چون شوهرم هم مشکل داره 

دکتر ک زیاد رفتم الان ی سال و نیمه زیر نظر مرکز ناباروری ام .....عکس رنگی رحم انداختم لوله چپم بسته ...

خدا راه رو براتون آسون کنه ...نمیدونم چرا حس میکنم وقتی مرد مشکل داره ...به دوش کشیدن بچه دار نشدن راحتره....

ان شاءالله با قدرت وزن کم میکنی و میری برای ای وی اف ...دفعه بعد تاپیک میزنی کلی خوشحالمون میکنی

خدا راه رو براتون آسون کنه ...نمیدونم چرا حس میکنم وقتی مرد مشکل داره ...به دوش کشیدن بچه دار نشدن ر ...

اره شوهرمنم به شدت حساسه هروقت بهش میگم دارو بخور قشنگ حالش ی جوری میشه و ناراحتیشو بروز نمیده

من امیدم به خداس اول و اخر اون باید بخواد ....امیدوارم ک خیلی زود واس ماهم بخواد ...

اره شوهرمنم به شدت حساسه هروقت بهش میگم دارو بخور قشنگ حالش ی جوری میشه و ناراحتیشو بروز نمیده من ا ...

میخواد به زودی ان شاءالله 

واقعا خودمون زنا قدرتمون نسبت به بعضی چیزا بالاتره

میخواد به زودی ان شاءالله  واقعا خودمون زنا قدرتمون نسبت به بعضی چیزا بالاتره

واسم دعاکن خدا به تو نظر کرده پس حتما حرفتو گوش میده واسه من و خانوادم دعا کن

واسم دعاکن خدا به تو نظر کرده پس حتما حرفتو گوش میده واسه من و خانوادم دعا کن

آمین عزیزم ...خدا کنه اینجوری باشه ....من خودم محتاجم به دعا ولی دعات میکنم مطمئن باش