2777
2789
عنوان

متاسفم براتون

141 بازدید | 8 پست

متاسفم براتون و برای نسلی که قرار شما تربیت کنید

وقتی که نمی تونید در یک بحث ساده با احترام با هم صحبت کنید چه طور انتظار دارید با نشیم جهان سومی 

عزیزان دلم کاش یاد بگیریم عقاید دیگران به خودشون ربط داره

فقط به خودشون ربط داره نه به هیچ کس دیگه 

نه به من و شما 

بهشتی بودن و جهنمی بودن مسلمان بودن و کافر بودن و من و شما مشخص نمی کنیم

ما خدا نیستم این و متوجه بشید خواهشا 

تاپیک# .قبلم.که .برای.توهین.های.یکسری.انسان.بی.شخصیت‌.تعطیل.شد

موافقم که باید با احترام حرف زد.ولی اگه کسی عقایدش غلط باشه باید راهنماییش کرد و‌اون هم جبهه نگیره و حرف درست رو‌قبول کنه.باید امر به معروف و‌نهی از منکر بشه.

به هرکس می نگرم درشکایت است...درحیرتم لذت دنیا به کام کیست...

چی شده ؟؟!

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موافقم که باید با احترام حرف زد.ولی اگه کسی عقایدش غلط باشه باید راهنماییش کرد و‌اون هم جبهه نگیره و ...

خواهرم امر به معروف و نهی از منکر رو کسی باید بکنه که بلد باشه 

دوستان عزیز ما رفتن ابرو رو درست کنن زدن چشم و کور کردن

وقتی عقاید کسی به بقیه ربطی نداره که تو دفترچه خاطرات تو کمد خونه اش محفوظ بمونه. وقتی میاد تو سایت عمومی عقایدش رو میگه، میخواد بقیه هم نظر بدن.. پس اینجا که محیط عمومیه به همه مربوط میشه ... 

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
وقتی عقاید کسی به بقیه ربطی نداره که تو دفترچه خاطرات تو کمد خونه اش محفوظ بمونه. وقتی میاد تو سایت ...

اون پست من تنها یک دلنوشنه بود اسم تاپیک هم مشخص بود ووستانی که مخالف نظر و عقیده من بودن یا تشریف نمیاوردن یا وقتی اومدن توهین نمی کردن 

هم عقیده های منم کاری انجام دادن که از خودم خجالت کشیدم 

واسه هر دو گروه متاسفم 

اون پست من تنها یک دلنوشنه بود اسم تاپیک هم مشخص بود ووستانی که مخالف نظر و عقیده من بودن یا تشریف ن ...

حالا باز بنویس ببینیم چی بود دلنوشتت😉🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.